Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Inzetbekers en bekerhouders

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Bekerhouder kopen bij 4UStore

Een beker is de beste optie als vervanger voor porseleinen kopjes en mokken. Daarnaast drinkt een bekerhouder natuurlijk veel fijner dan een ordinair plastic of kartonnen bekertje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, maten en designs. Zo is er altijd wel een bekerhouder die bij u past. De bekerhouder gebruikt u door er een passend plastic wegwerpbekertje in te steken. Wanneer uw koffie of thee op is, moet u enkel het plastic of kartonnen wegwerpbekertje uit de bekerhouder verwijderen. De cup- of bekerhouder kunt u gewoon blijven gebruiken. Net zo handig.

Bekerhouder: het beste disposable alternatief

Bekerhouders worden vaak gebruikt op kantoor en op andere werkplekken. Velen verkiezen een bekerhouder boven automatenbekertjes. Een bekerhouder geeft het gevoel alsof u uit een echt kopje drinkt, ook al is dit niet het geval. De bekerhouders kunnen meermaals worden gebruikt en kunnen gewoon worden afgewassen in de vaatwasser. Ze zijn gemaakt van een kunststof van hoge kwaliteit en zullen dan ook een lange tijd meegaan.

Hoe werkt een bekerhouder?

In feite is de bekerhouder exact wat de naam zegt te zijn: een houder waarin u het klassieke plastic of kartonnen wegwerpbekertje plaatst. Nadat de koffie- en/of thee-automaat zijn werk heeft gedaan, hoeft u het disposable bekertje enkel in de bekerhouder te steken. De bekerhouder zorgt ervoor dat het klassieke wegwerpbekertje goed vast komt te zitten en biedt een isolerende werking, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over handen die bijna verbranden. Het plastic of kartonnen bekertje krijgt voldoende ondersteuning, waardoor u tijdens het drinken enkel de bekerhouder vast hoeft te houden.

Opgelet: het is belangrijk dat de bekerhouder ook past bij het formaat van de afgegeven plastic of kartonnen wegwerpbekers. Niet alleen is dat belangrijk opdat ze überhaupt in de bekerhouder zouden passen, maar ook omdat de goede omsluiting anders niet kan worden gegarandeerd en de inzetcups uit de bekerhouders zouden kunnen vallen. Zonde van uw drinken natuurlijk! Om die reden geven wij bij iedere bekerhouder concreet aan voor welke inzetcups ze geschikt zijn. Desgevallend is ook de maximale inhoud van de bekerhouder aangegeven.

Beschikbare wegwerpbekers

Welke plastic of kartonnen wegwerpbekers zijn dan de goede? Wij bieden verschillende plastic en kartonnen wegwerpbekers aan. De plastic wegwerpbekers zijn verkrijgbaar in de kleuren zilverwit, wit en transparant. Ook hebben we verschillende kartonnen wegwerpbekers, variërend van wit naar een wegwerpbeker met verschillende kleurtjes. Al onze plastic en kartonnen wegwerpbekers zijn gemaakt van goede kwaliteit waardoor ze uw koffie en/of thee goed bewaren. Raadpleeg volgende pagina’s voor meer informatie: