Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Afvalzakken

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Biologisch afbreekbare afvalzakken kopen bij 4UStore

Biologisch afbreekbare afvalzakken zijn afvalzakken die afbreken als ze in de natuur terechtkomen en die kunnen worden verwerkt door composteerinstallaties. Biologisch afbreekbare afvalzakken worden voornamelijk gebruikt voor het verzamelen van groente-, fruit- en tuinafval. Biologisch afbreekbare afvalzakjes zijn in uiteenlopende formaten te verkrijgen, waardoor er voor iedere afvalbak wel een geschikte oplossing is. Zo kunt u in de Biodore Biologisch Afbreekbare Afvalzakken 30 liter afval kwijt, maar kunt u in andere biologisch afbreekbare afvalzakken 3 liter afval kwijt en in nog andere biologisch afbreekbare afvalzakken 10 liter.

De webshop voor biologisch afbreekbare afvalzakjes

Het grote voordeel van biologisch afbreekbare afvalzakken is dat ze composteerbaar zijn en gewoon in de compostbak mogen. Hoewel ze over het algemeen traag afbreken en weinig bijdragen aan de kwaliteit van het compost, accepteren ook professionele compostverwerkers biologisch afbreekbare afvalzakken. Dat komt omdat het gebruik van deze afvalzakjes het scheiden van afvalstromen aanmoedigt en omdat de hoeveelheid moeilijk composteerbaar materiaal beperkt is ten opzichte van de hoeveelheid composteerbaar materiaal die in een zakje wordt verzameld. Dat is anders bij andere disposables die in theorie afbreken in de natuur. Biologisch afbreekbare afvalzakken zijn dan ook een hygiënische en praktische oplossing om bijvoorbeeld groente- en fruitresten hygiënisch te verzamelen.

Efficiënt afval verwerken met 4UStore

Bij 4UStore bieden we talloze oplossingen aan om het gescheiden verwerken en recyclen van afval eenvoudiger te maken. Dit gaat van kleine biologisch afbreekbare afvalzakjes en kleine afvalbakken tot grote afvalcontainers. Daarnaast zetten we ook zelf in op de circulaire economie en houden we van producten waarvan de grondstoffen een tweede leven dienen. We verkopen bijvoorbeeld toiletpapier en vouwhanddoekjes op basis van recyclede materialen. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal van onze andere nuttige producten terug.

"