Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

(Menu)Bakjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Biologisch afbreekbare bakjes kopen bij 4UStore

In deze webwinkel kunt u uiteenlopende soorten biologisch afbreekbare bakjes kopen. Onze biologisch afbreekbare bakjes zijn geschikt voor uiteenlopende bereidingen en komen in diverse afmetingen, zodat u altijd wel geschikte menuboxen vindt. Het gaat om biologisch afbreekbare bakjes op basis van natuurlijke materialen, zoals suikerrietpulp. Deze biologisch afbreekbare bakjes beschikken over het keurmerk OK Compost.

Duurzame en praktische menubakjes voor uw maaltijden

Niet alleen zijn onze biologisch afbreekbare bakjes gemaakt op basis van duurzame materialen als suikerrietpulp, maar bovendien zijn ze ook heel praktisch ontworpen. Onze menubakjes hebben bijvoorbeeld verschillende compartimenten om sauzen en ingrediënten van elkaar te kunnen scheiden, wat zowel de visuele aantrekkingskracht als de smaakbeleving ten goede komt. Zowel menubakjes met een enkel compartiment als menuboxen met twee of drie vakken zijn in ons assortiment te vinden. Daarnaast verkopen we praktische hamburgerbakjes die goed te sluiten zijn. Onze biologisch afbreekbare bakjes zijn gemaakt op basis van duurzame materialen, zijn heel sterk, behouden hun kwaliteit ook bij vette gerechten en houden uw bereidingen langdurig warm, zonder de smaak te beïnvloeden.

Duurzame disposables kopen bij 4UStore

Bij 4UStore treft u een ruim assortiment aan duurzame disposables aan, met behalve biologisch afbreekbare bakjes ook biologisch afbreekbaar bestek. Het gaat om duurzame alternatieven die geschikt zijn voor afhaalmaaltijden en die een uitstekend alternatief bieden voor het intussen verboden plastic bestek. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal producten waarvan wij denken dat u ze ook heel nuttig zult vinden.

"