Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Borden

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Biologisch afbreekbare borden kopen bij 4UStore

De Europese wetgeving verbiedt het gebruik van plastic bordjes op uw evenementen of in uw kantine of snackbar. De voorkeur gaat uit naar herbruikbaar servies, maar als alternatief kunt u ook biologisch afbreekbare borden kopen. Biologisch afbreekbare borden zijn onder andere een goed idee voor afhaalmaaltijden en voor maaltijden op eventlocaties. Wij verkopen verschillende soorten biologisch afbreekbare borden op basis van uiteenlopende materialen. Hierbij hebben sommige biologisch afbreekbare borden palmblad als basismateriaal, terwijl alternatieven als het suikerriet bordje natuurlijk niet kunnen ontbreken.

Biologisch afbreekbare borden op basis van palmblad

Een eerste groep biologisch afbreekbare borden is gemaakt op basis van palmbladeren. Bij het neervallen van palmbladeren komt er ook altijd wat palmschors mee. Vroeger was zowel het palmblad als de palmschors een restproduct en werd het gewoon verbrand, maar tegenwoordig gebruikt men voor het maken van borden palmblad en palmschors. Dat men voor het maken van borden palmblad en palmschors gebruikt, is zeker niet toevallig. Het gaat namelijk om een duurzaam materiaal, waarbij de mooie nerven en vouwen het ook een natuurlijke uitstraling bezorgen. Het is een van de redenen waarom men vooral bij chiquere gelegenheden voor disposable borden palmblad verkiest. Daarenboven zijn borden op basis van palmblad vaak ook (beperkt) oven- en magnetronbestendig en zelfs vriezerbestendig. Bij ons kunt u uiteenlopende soorten biologisch afbreekbare borden op basis van palmmateriaal kopen, telkens met uiteenlopende afmetingen, stijlen en vormen.

Suikerriet borden kopen bij 4UStore

Niet alleen gebruikt men voor biologisch afbreekbare borden palmblad, ook andere materialen komen steeds vaker voor. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld suikerriet borden kopen. Een suikerriet bordje is dan wel niet zo zoet als echt suiker, maar het is wel net zo fijn. Voor de productie van een suikerriet bordje maakt men gebruik van de stengels van de suikerrietplant. Een suikerriet bordje is biologisch afbreekbaar als het in de natuur terechtkomt en is zowel licht als stevig. Het kan eenvoudig in verschillende vormen worden gemaakt, waardoor het suikerriet bordje heel eenvoudig kan zijn of net iets is om mee uit te pakken. Een extra reden waarom men voor de productie van wegwerp borden suikerriet gebruikt, is omdat het veelal diepvriesbestendig, ovenbestendig en magnetronbestendig is. Houd wel rekening met temperatuurbeperkingen en respecteer de instructies van de fabrikant.

Biologisch afbreekbare disposables kopen

Bij ons vindt u niet alleen biologisch afbreekbare borden, maar ook alle andere duurzame disposables die u voor uw event kunt gebruiken. Zo gebruikt u onze biologisch afbreekbare borden bijvoorbeeld in combinatie met duurzaam bestek, biologisch afbreekbare soepkommen en leuke amuseschaaltjes op basis van natuurlijke materialen. En eenmaal klaar, gooit u alles toch gewoon in een van onze biologisch afbreekbare afvalzakken! Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie over onze andere duurzame producten waarmee u gegarandeerd zult scoren.

"