Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Puntzakken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Biologisch afbreekbare puntzakken kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u uiteenlopende soorten biologisch afbreekbare puntzakken kopen op basis van onder meer FSC-gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en breekt in de natuur af, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over microplastics die schadelijk zijn voor de mens en het milieu. U kunt in deze webwinkel puntzakken kopen met diverse afmetingen en volumes, bijvoorbeeld met een breedte van 6 cm en een hoogte van 17 cm of met een breedte van 7 cm en een hoogte van 19,5 cm. U gebruikt deze puntzakken voor friet of voor andere lekkere snacks.

Puntzakken voor patat, friet en popcorn

Onze biologisch afbreekbare puntzakken zijn ontworpen voor uiteenlopende gerechten en kunnen goed overweg met vette gerechten. Het gaat om stevige zakken die niet scheuren of zacht worden bij het gebruik van sauzen, terwijl de temperatuur goed wordt vastgehouden en de smaak- en geurbeleving niet wordt aangetast. De meeste mensen gebruiken deze puntzakken voor patat, maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deze puntzakken voor popcorn, oliebollen of andere lekkernijen te gebruiken. Deze verpakkingen dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van uw zaak en zijn extra voordelig aan te schaffen bij 4UStore.

Als accounthouder puntzakken voor friet, popcorn of andere frituursnacks kopen bij 4UStore

Ongeacht of u deze puntzakken voor popcorn of frites gebruikt, u rekent steeds op onze voordelen voor accounthouders. Zo betaalt u als accounthouder ook bij kleinere bestellingen geen verzendkosten en kunt u gebruikmaken van een handige bestellijst. Dit maakt puntzakken kopen of andere producten kopen veel eenvoudiger. Oude facturen kunt u gemakkelijk inzien en het is mogelijk om op rekening te betalen. Ten slotte ontvangt u onze gepersonaliseerde nieuwsbrief met daarin allerlei kortingsacties, waardoor puntzakken kopen in de toekomst misschien wel nog voordeliger is.

Meer dan alleen puntzakken voor patat kopen bij 4UStore

Uiteraard kunt u bij ons puntzakken voor popcorn of patat kopen, maar ons assortiment is nog veel uitgebreider. Zo verkopen wij ook talloze andere biologisch afbreekbare disposables die een uitstekend alternatief bieden voor plastic disposables die vroeger vaak werden gebruikt. Daarnaast koopt u bij ons kruiden en specerijen die ideaal zijn voor afhaalmaaltijden en vindt u alle lekkere sauzen om uw frites meteen op smaak te brengen. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook allerlei andere producten terug die nuttig zijn voor eigentijdse snackbars.

"