Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Schaaltjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Biologisch afbreekbare schaaltjes voor hapjes, nootjes en voorgerechten

Indien u op zoek bent naar praktische en mooie schalen om uw hapjes, voorgerechten of nootjes te presenteren, bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij verkopen diverse biologisch afbreekbare schaaltjes voor nootjes, hapjes en voorgerechten. Onze biologisch afbreekbare schaaltjes voor nootjes, hapjes en voorgerechten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van kleine schaaltjes tot grote schalen met een inhoud van 350 ml. Deze praktische schaaltjes van merken als Biodore zijn biologisch afbreekbaar als ze in de natuur terechtkomen en vormen een ideaal alternatief voor de verboden plastic disposables.

Biologisch afbreekbare schaaltjes voor voorgerecht, hapjes, nootjes ...

Onze biologisch afbreekbare schaaltjes voor nootjes, hapjes, voorgerechten en dergelijke meer zijn onder andere gemaakt op basis van bagasse. Bagasse is vezelachtig afval dat na het persen van suikerriet overblijft. Het woord is afkomstig van het Spaanse bagazo, wat afval betekent. Lange tijd was het inderdaad ook niet meer dan afval en dat terwijl bagasse ruim 30% van de totale massa verwerkt suikerriet per jaar uitmaakt. Bagasse kan perfect een tweede leven dienen, bijvoorbeeld voor de productie van biologisch afbreekbare schaaltjes voor hapjes, nootjes, voorgerechten en dergelijke meer. Het kan zelfs heel wat nuttige eigenschappen voorleggen, want bagasse heeft een hoog cellulosegehalte, zelfs hoger dan dat van hout.

De webshop voor al uw verantwoorde disposables

Uiteraard hoeft u voor uw schaaltjes voor voorgerecht of hapje niet per se te kiezen voor bagasse, want we hebben ook andere schaaltjes voor nootjes en hapjes beschikbaar. Van het merk Biodore verkopen we bijvoorbeeld kleine schaaltjes die zijn gemaakt op basis van palmblad. Ook deze schaaltjes zijn biologisch afbreekbaar en door de zichtbare nerven heeft het een heel natuurlijke uitstraling. Qua uitstraling kunt u het perfect combineren met de houten disposables en palmdisposables die ook in deze webshop te verkrijgen zijn. Op de onderstaande pagina's leest u hier meer over.

"