Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Plastic borden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic wegwerp borden kopen bij 4UStore

De plastic wegwerp borden zijn uitermate handig bij cateringactiviteiten, bijeenkomsten, tuinfeestjes en zelfs op festivals. Het gaat om klassieke plastic wegwerp borden met een straal van 22 centimeter, zoals we het van een klassiek bord gewoon zijn. Toch hebben plastic wegwerp borden heel wat voordelen te bieden ten opzichte van het gewone bord. Wat die voordelen zijn en welke verschillende wegwerp borden er zoal bestaan? Dat vind je hieronder allemaal terug.

De voordelen van plastic wegwerp bordjes

Ten opzichte van klassieke borden hebben plastic wegwerp bordjes heel wat voordelen te bieden. Zo is er in de eerste plaats het prijskaartje. Plastic wegwerp borden kopen is natuurlijk veel goedkoper. Bij 4UStore is dat al helemaal het geval, want hier geniet je ook nog eens van een extra voordelige staffelkorting. Hiernaast zijn plastic wegwerp borden licht, compact en eenvoudig stapelbaar. Hierdoor zijn ze eenvoudig te transporteren en op te slaan. Tijdens events is dit geen onbelangrijk gegeven. Verder kunnen plastic wegwerp borden niet voor scherven zorgen, waardoor ze zowel bij jong als oud een meerwaarde zijn. Tot slot heb je met plastic wegwerp bordjes geen afwas en zijn ze gewoon geschikt voor alle voedingswaren.

De verschillend soorten plastic wegwerp borden

Lang niet alle wegwerp borden zijn identiek. Dit merk je ook indien je het assortiment van 4UStore van naderbij bekijkt. Zo zijn er bijvoorbeeld platte plastic wegwerp borden, maar ook plastic wegwerp bordjes met een hogere rand. Zij zijn ideaal voor sausrijke gerechten of indien we voor extra stevigheid willen zorgen. Ook bestaan er plastic wegwerp borden met verschillende vakjes, bijvoorbeeld om het vlees, de aardappelen en de groenten optimaal te verdelen. Ook hier zorgen de verschillende vakken natuurlijk voor extra stabiliteit. Wat de verschillende disposable borden wel gemeen hebben? Steeds hebben deze plastic wegwerp bordjes een straal van 22 centimeter.