Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Glazen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Onze plastic glazen zijn van uitzonderlijke kwaliteit, eenvoudig te stapelen en licht van gewicht. Dankzij de stevige drinkrand, is de kans dat ze scheuren vrijwel nihil. De plastic glazen worden gebruikt op cateringfeesten, in bars en clubs en festivals. Eigenlijk overal waar het te gevaarlijk is of volgens de richtlijnen verboden is om glas te gebruiken. U vindt onder andere bier-, wijn, frisdrank, shot- en champagneglazen in ons assortiment

Plastic glazen voor optimale veiligheid

Feestjes, drank en glas: zelden is het een optimale combinatie. Steeds meer discotheken bannen glazen, terecht zo blijkt. Een bekende nachtclub in België moest recent nog glas verbannen na een zwaar ongeval. En ook een rechtbank in Almelo heeft recent nog een discotheek aansprakelijk gesteld voor een ongeval waarbij een vrouw tijdens het uitgaan in glasscherven ging staan. Geef je een feestje: dan is glas taboe. Kies voor plastic glazen en dus voor een optimale veiligheid van jezelf en jouw gasten. De voordelen van plastic bekers zijn dan ook niet te onderschatten. Onderstaand overzicht zet de voordelen van plastic bekers nog eens op een rij.

Plastic bekers en veiligheid

Plastic bekers garanderen de veiligheid van jouw genodigden. Dit behoeft eigenlijk weinig extra verduidelijking. Voorgaande voorbeelden gaven al aan dat glas en feestjes eigenlijk geen veilige combinatie zijn. Zeker wanneer iemand in een glas gaat staan, kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn. Een uitstekend glasscherf kan zich gewoon door de schoonzoel boren en recht in de voet blijven steken. Boort zo een glasscherf zich bovendien in een kleine voetslagader, dan kan men er zelf aan overlijden. Vervang bierflesjes dan ook gewoon door plastic bierglazen. Met plastic bekers of plastic bierglazen is voorgaand risico dan ook volledig uit den boze.

Plastic bekers en aansprakelijkheid

Plastic bekers zorgen ervoor dat jij op beide oren kan slapen. Net zoals de rechtbank in Almelo al eens aangaf, kan je als organisator aansprakelijk gesteld worden indien er iets misloopt op jouw feestje. Of het nu gaat om een barbecue of een echte fuif maakt daarbij helemaal niet uit. Loopt er iets mis, dan ben jij als organisator heel vaak de pineut. Volgens de rechtbank is het immers aan de organisator om ten allen tijde de veiligheid tijdens het feestje te garanderen. Verbied daarom uitdrukkelijk glas, breng een verbodpictogram aan en serveer enkel nog plastic drinkbekers en plastic bierglazen.

Plastic bekers zijn gewoon gemakkelijker

Goed, een feestje is wel leuk – de vaatberg nadien is uiteraard een pak minder amusant. Door uitdrukkelijk te kiezen voor plastic drinkbekers en plastic bierglazen verminder je het opruimwerk drastisch. Het is niet omdat jij een feestje organiseert, dat jij daags nadien urenlang moet opruimen. Houd het ook voor jezelf plezierig en kies voor plastic drinkbekers.

Plastic bekers zijn hygiënisch, licht en praktisch

Het is inderdaad veel makkelijker om met honderden plastic drinkbekers of plastic bierglazen te zeulen dan met hun glazen tegenhangers. Dankzij hun licht gewicht zijn ze makkelijk te transporteren en op te bergen. Bovendien zijn ze ook heel hygiënisch en moet er niet voortdurend iemand de vaatwas bedienen. Met plastic drinkbekers en plastic bierglazen garandeer je een optimale hygiëne, gebruiksgemak en een bijkomstige economische besparing.