Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 67
    68

Durables / onbreekbare glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Onbreekbare borrelglazen kopen bij 4UStore

Wanneer het er tijdens feestjes al eens heftig aan toe kan gaan of de alcohol rijkelijk vloeit, zijn scherven nooit veraf. Hetzelfde geldt wanneer er kinderen in het spel zijn. Onze lijn durables & onbreekbare borrelglazen biedt de ideale oplossing. Het gaat om plastic borrelglazen die speciaal werden ontworpen om niet te breken en blijvend mee te gaan. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid tijdens jouw event maar heeft nog een aantal andere voordelen te bieden.

De voordelen van de onbreekbare borrelglazen

Het eerste voordeel van de plastic borrelglazen kwam eerder al aan bod: het stevig karakter. Plastic borrelglazen breken niet, vallen niet kapot en zorgen niet voor scherven. In verband met de veiligheid zijn ze dan ook niet weg te denken van evenementen en feestjes. Hiernaast zien ze er gewoon uit zoals klassieke glazen, voelen ze goed in de hand en zorgt hun transparant uiterlijk voor een mooi jasje voor ieder drankje. De plastic onbreekbare borrelglazen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en inhoudsformaten waardoor er altijd wel een geschikt plastic glas te vinden is. En na het gebruik? Dan is er geen afwas maar moet je de plastic onbreekbare borrelglazen gewoon in de vuilnisbak deponeren.

De verschillende soorten onbreekbare borrelglazen

Geen enkel plastic borrelglas is identiek en maar goed ook. Zo zijn er bijvoorbeeld plastic onbreekbare borrelglazen speciaal voor bieren. Zij bieden dan de nodige ruimte voor de schuimkraag. Andere onbreekbare plastic borrelglazen zijn er vervolgens eerder voor fruitsappen en andere verse sapjes en zetten in op een stijlvolle beleving. Zij hebben een inhoud van ongeveer 225 ml en worden ook wel eens durable limonadeglazen genoemd. Ze kunnen immers ook worden gebruikt voor het schenken van frisdranken en limonades.

Op zoek naar plastic glazen voor jouw event? Neem dan ook even een kijkje tussen onze plastic bierglazen, plastic wijnglazen, disposable champagneglazen, de wegwerp frisdrankglazen en onze andere borrelglazen.