Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 3
  80
Merk
 1. Amstel (1)
 2. Depa (1)
 3. Grolsch (3)
 4. Merkloos (2)
 5. Peroni (1)
Inhoud
 1. 250 ml (1)
Materiaal
 1. Zacht plastic (3)

Plastic bierglazen

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Plastic bierglazen kopen bij 4UStore

Plastic glazen komen in uiteenlopende soorten en maten. Ze herbergen water, frisdrank en fruitsap en dat doen ze zonder probleem. Maar bier? Dat heeft toch nood aan een speciaal plastic bierglas. Plastic bierglazen zijn nu eenmaal aangepast aan de bijzonderheden van dit godendrank. De schuimkraag is bijvoorbeeld geen klein bier en wordt graag op zijn plaats gehouden. Dankzij de toevoeging van een speciale rand bovenaan de plastic bierglazen hoeven we niet te morsen.

Plastic bierglazen met of zonder opdruk

Bij 4UStore vind je zowel plastic bierglazen met een opdruk als transparante plastic bierglazen. Die eerste laten zich natuurlijk graag serveren met een specifiek biertje. Dat ziet er goed uit en zorgt voor herkenbaarheid. Ze komen samen met de bieren die we in deze webwinkel verkopen. Zoals je ziet komen sommige bieren in een glazen flesje.

Zij zijn misschien geschikt voor de verkoop in de kantine, maar niet voor op een feestje waar het er al eens heftig aan toe kan gaan. Daar brengen scherven nu eenmaal geen geluk. Dan zijn plastic bierglazen een beter alternatief. Ga je verschillende biertjes schenken en ben je op zoek naar universeel inzetbare plastic bierglazen? Dan vind je bij 4UStore ook plastic bierbekers zonder opdruk. Zij komen in extra grote hoeveelheden en zijn heel goedkoop!

Plastic bierglazen voor de kleine of grote dorst

Onze plastic bierglazen evenaren niet alleen de kwaliteit van een echt bierglas, maar bestaan net zoals deze glazen ook in verschillende vormen en volumes. Zo kies je zelf hoeveel bier je serveert. Door plastic bierglazen met een kleiner volume te gebruiken kan je de alcoholconsumptie beperken of de omzet vergroten. In zo’n geval is een plastic bierglas met een inhoud van 20 cl een goed idee. Mag het wat meer zijn? Dan vind je bij ons ook plastic bierglazen met een inhoud van 250 ml. Schol!

Meer dan alleen plastic bierglazen

Bij 4UStore vind je niet alleen plastic bierglazen maar ook alle andere benodigdheden voor feestjes waar de alcohol rijkelijk mag vloeien. Maar ook alcoholvrij bier kopen doe je bij 4UStore. Neem daarom een kijkje op volgende pagina’s: