Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 9
    13

Plastic champagneglazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Plastic champagneglazen kopen bij 4UStore

Er is altijd wel een reden om te vieren. En als het tijd is om te vieren, moet ons glas de bubbels alle eer aandoen. Dit is meteen ook de reden waarom we bij 4UStore kiezen voor een ruim assortiment aan plastic champagneglazen. Zij werden speciaal ontworpen om de champagne optimaal tot uiting te brengen, terwijl ze toch compact zijn en geen scherven kunnen veroorzaken.

Waarom plastic champagneglazen gebruiken?

Het gebruik van plastic champagneglazen heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats gebruik je plastic champagneglaasjes omdat ze de bubbels heerlijk langs het glas laten strelen waardoor het echt genieten wordt. Bovendien voelen ze ook stevig aan en ligt het goed in de hand. Ideaal voor feestjes waar we met het glas in de hand op de dansvloer vertoeven.

Vervolgens zijn plastic champagneglazen compact stapelbaar en hebben ze een licht gewicht. Ook in een kleinere partytent is dit een stuk eenvoudiger. Tot slot schuilt hun voordeel ook in hun plastic vormgeving. Op feestjes is het voorkomen van glasscherven immers geen overbodige luxe. En het feit dat het gaat om plastic champagneglazen, zorgt er natuurlijk ook voor dat we nadien geen afwas hebben. Gewoon de plastic champagneglazen in de vuilbak deponeren en klaar is Kees!

De plastic champagneglazen van 4UStore

De plastic champagneglazen die bij 4UStore verkocht worden, zijn exact dezelfde als het typische horecaglas – buiten dan het feit dat ze uit plastic werden gemaakt. Let bij de zoektocht naar geschikte plastic champagneglazen ook steeds op het volume van het glas. Een glas van 100cc is het meest gebruikelijke keuze, maar indien je heel exclusieve champagne serveert is er niets mis mee om voor een kleiner formaat te kiezen. Zo kan je jouw plastic champagneglazen heerlijk vol gieten terwijl je budgettair de controle behoudt.

Besparen begint overigens al gewoon bij 4UStore, waar je bij de aankoop van jouw plastic champagneglazen van een staffelkorting genieten mag. Naast onze plastic champagneglazen kan je bij ons ook borden, bestek en soepkommen vinden!