Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (4)
Prijs
  1. 54
    109
Merk
  1. Depa (2)
  2. Merkloos (2)
Inhoud
  1. 200 ml (1)
  2. 250 ml (2)
  3. 350 ml (1)
Materiaal
  1. Zacht plastic (4)

Plastic limonadeglazen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Frisdrankglazen kopen bij 4UStore

Onze lijn disposables bevat niet alleen plastic champagneglazen maar heeft ook aandacht voor de eerder uitgesproken bubbels. Want ook Cola of Fanta hoort zich uit een passend glas te laten drinken. Een plastic glas uiteraard, want plastic frisdrankglazen hebben nu eenmaal een aantal voordelen te bieden. Zo zijn plastic frisdrankglazen onbreekbaar, goedkoop, compact en hebben ze een licht gewicht. Wij kiezen hierbij voor universeel inzetbare frisdrankglazen die het goed doen in combinatie met alle soorten frisdrank. Hieronder lichten we het ontwerp van dergelijke frisdrankglazen toe.

Kenmerken van de plastic frisdrankglazen

Op elke productpagina is het volume van het plastic frisdrankglas aangegeven. Maar over het algemeen hebben plastic frisdrankglazen een volume van ongeveer 225 ml. Het gaat hierbij om een glas van gemiddelde grootte en het kan ongeveer evenveel drank bevatten als een plastic bierbeker. Kenmerkend aan de plastic frisdrankbekers is de aanwezigheid van een schuimkraag. Niet om bierschuim op te vangen, maar wel om de heftige bubbels van bruisende dranken zoals Cola van morsen te behoeden. Zo hoeven de vingers niet nat te worden. Die vingers mogen daarentegen wel rekenen op enkele subtiel aangebrachte horizontale lijnen die de grip helpen te verbeteren. Zo voelen onze plastic frisdrankglazen ook nog eens goed in de hand. En dat is prettiger drinken.

Plastic frisdrankglazen op basis van PP

De plastic frisdrankglazen in deze webwinkel lieten zich bijna altijd maken op basis van PP. Het gaat om een goedkoop materiaal dat we onder andere kennen van plastic flessen. Hierdoor kunnen de plastic frisdrankglazen eenvoudig worden gerecycled. Vergeet ze met andere woorden niet in de juiste vuilnisbak te deponeren. Kenmerkend voor de plastic frisdrankglazen op basis van PP is onder andere hun lage prijs, hun stevigheid, hun hygiënische vormgeving en hun licht gewicht. Vooral dat laatste is niet onbelangrijk, want dat zorgt ervoor dat de plastic frisdrankbekers eenvoudig te transporteren zijn. Hierdoor kan je ze ook op events inzetten.

"