Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plastic wijnglazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic wijnglazen kopen bij 4UStore

Plastic wijnglazen bewijzen steeds vaker hun meerwaarde. Ze zijn dan ook ideaal voor een tuinfeest, een barbecue of een groot evenement. Hier bieden ze een aantal belangrijke voordelen. Het niet hoeven af te wassen, de beperkte kostprijs en het voorkomen van glasbreuk zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Bij 4UStore kan je diverse soorten plastic wijnglazen kopen. Zo vind je steeds het plastic wijnglas dat bij jouw event past.

Kleine plastic wijnglazen kopen

In de eerste plaats bieden wij extra compacte plastic wijnglazen aan. Deze plastic wijnglazen laten zich heel eenvoudig stapelen en leggen de focus op volume, waardoor het een kleine voet heeft. Ze zijn ideaal voor evenementen waar veel genodigden aanwezig zijn en waar compactheid centraal hoort te staan. Ook wanneer je de plastic wijnglazen moet transporteren naar de locatie van het buitenfeestje, maakt dat het een stuk eenvoudiger. Hiernaast zijn dergelijke plastic wijnglazen ook ideaal voor wanneer er een beperkte afvalopslagcapaciteit is. Zo zitten de vuilnisbakken niet meteen barstensvol.

Plastic wijnglazen voor witte of rode wijn

Een rode wijn is een stuk complexer en heeft ruimte nodig om zich te ontwikkelen. Daarom hebben rode wijnglazen steeds een grotere en vollere kelk. Ook bij plastic wijnglazen voor rode wijn is dit het geval. Serveer je echter een witte wijn? Dan moet je kiezen voor plastic wijnglazen voor witte wijn. Hier is de kelk een stuk smaller. Uiteraard hebben wij ook plastic wijnglaasjes voor zij die houden van bubbels. Dergelijke plastic champagneglazen zien er stijlvol uit en zijn extra smal vormgegeven. Ideaal voor in de club of voor de VIP’s op jouw event!

Plastic wijnglazen kopen of op zoek naar andere disposables? Bij 4UStore hebben we het allemaal. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je heerlijk verrassen.