Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

IJscoupes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

IJsbekertjes kopen bij 4UStore

Deze disposable ijsbekertjes zijn ideaal om eenmalig ijs te serveren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren op een tuinfeest, maar deze ijsbekertjes zijn ook een zegen voor verkooppunten. De ijsbekertjes werden zo ontworpen dat ze het ijs langer koel houden, extra grip bieden en ook heerlijk comfortabel zijn. Zoals steeds kan je bij 4UStore jouw ijsbekers kopen in extra grote hoeveelheden terwijl je gewoon geniet van een extra voordelige staffelkorting.

Kenmerken van de ijsbekertjes van 4UStore

De ijsbekertjes van 4UStore werden speciaal aangepast aan de vereisten die we stellen aan ijsproducten. Dit vind je in de eerste plaats terug in ons ruim assortiment dat ruimte biedt voor een enkel bolletje maar ook voor een knotsgekke Banana Split. Hiernaast zijn de ijsbekertjes voorzien een extra stevige rand. Deze rand zorgt ervoor dat de ijsbekertjes altijd goed in de hand liggen. Vooral bij kinderen is dit niet onbelangrijk. Deze extra stevige rand dient echter nog een tweede doel. Het heeft immers een isolerende werking. Hierdoor zal de lichaamswarmte het ijsje minder snel laten smelten terwijl de handen niet ijskoud hoeven aan te voelen. Het enige wat nog rest? Bijpassende plastic lepeltjes bestellen en heerlijk smullen!

Welke soorten ijsbekertjes zijn er?

Natuurlijk kan je ook bij 4UStore verschillende soorten ijsbekers kopen. In de praktijk bestaan er drie soorten ijsbekertjes. In de eerste plaats zijn er de ijsbekertjes op basis van plastic. Zij werden zo ontworpen dat ze bovenal comfortabel zijn. Hiernaast kan je ook kiezen voor ijsbekertjes op basis van karton. Hier kan je zowel klassiek ijs als softijs in doen en ook zij hebben een goede isolerende werking. Vooral kinderen houden ervan omdat ze vaak in kleurrijke stijlen komen. Tot slot zijn er de eetbare koekbekertjes. Weg met verspilling en extra smullen van het koekje!

Hebben we een product niet beschikbaar? Neem dan contact op met onze klantendienst voor meer informatie.