Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 9
    12
Merk
  1. Emga (4)

Petflessen met dop

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Petfles met dop kopen bij 4UStore

De petfles met dop betreft een handige plastic fles die voorzien is van een verzegelbare dop. Op die manier kan je het zelf vullen en afsluiten. De petfles is stevig ontworpen en voelt ook goed aan in de hand. Zo kan de consument het echt overal mee naartoe nemen.

Waarvoor gebruik je de petfles met dop?

De pet fles werd speciaal ontworpen om dranken te bewaren. Hoewel het ook kan worden gebruikt om schoonmaakmiddelen of vloeibare zepen in te bewaren. De petfles is hierbij steviger dan glas en kan dus moeiteloos worden opgeborgen en getransporteerd. Bovendien is het taai en toch heel licht. De petfles is dan ook geschikt voor rechtstreeks verkoop aan consumenten.

Omdat het een smelttemperatuur heeft van 80°C is het niet geschikt om hete dranken in te bewaren. Ook laten ze eenvoudig zuurstof en koolzuur door, waardoor een lange houdbaarheid of het bewaren van koolzuurhoudende frisdranken en bieren in een petfles niet mogelijk is. Waar de petfles dan wel voor geschikt is? Ter bewaring van verse koude dranken zoals milkshakes, smoothies, fruitsappen en andere koude melk- of yoghurtdranken.

Kenmerken van de verzegelbare petfles met dop

Een aantal van de aangehaalde nadelen van pet flessen kunnen echter door eenvoudige ingrepen worden gerelativeerd. In dit geval is de petfles goed afsluitbaar waardoor de producten langer houdbaar zijn. De ongeopende verzegeling biedt bovendien extra zekerheid met betrekking tot de kwaliteit en de versheid. De verpakking is bovendien lekvrij en vormt daarom een ideaal alternatief voor glazen verpakkingen. De disposable petfles met dop is verkrijgbaar in drie praktische formaten (S, M of L).

Meer informatie over onze petfles met dop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.