Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 2
    21
Merk
  1. Amefa (4)
  2. Emga (1)

Plastic bestek

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Wegwerp bestek kopen bij 4UStore

Heb je een hekel aan afwassen of kan je gewoon onmogelijk voldoende bestek voorzien voor alle genodigden? Dan is wegwerp bestek inderdaad een goed idee. Wegwerp bestek is ook een uitstekende keuze voor fastfoodrestaurants waar men afhaalmaaltijden kan kopen. Of voor bezorgdiensten die de heerlijkste pizza tot bij de klant brengen. Bij 4UStore kan je verschillende soorten disposable bestek kopen. Zo hoef je nooit zonder te zitten.

Plastic wegwerp bestek kopen bij 4UStore

Plastic wegwerp bestek bestaat uit plastic vorken, plastic lepels en plastic messen. Klaar? Nee, zo eenvoudig is het niet. Bij ons vind je immers verschillende soorten wegwerp bestek. Onder andere de afmetingen van het wegwerp bestek spelen een rol. Voor kinderen kies je bijvoorbeeld voor wegwerp bestek met beperkte afmetingen, terwijl voor volwassenen het omgekeerde geldt. Hiernaast moet je ook rekening houden met de kenmerken van het wegwerp bestek. Duurder disposable bestek is bijvoorbeeld iets steviger vormgegeven. Hierdoor kan het mes ook een steak doorsnijden of kan de plastic vork, met zijn vier stevige tanden, het eenvoudig doorprikken. En we hoeven vast niet te zeggen dat een snijmes ribbels moet hebben terwijl dat voor een smeermes niet nodig is? Geen zorgen. Bij 4UStore vind je steeds het plastic bestek dat jij zoekt.

Besparen op wegwerp bestek

Bij 4UStore maken we besparen op disposable bestek mogelijk. Niet alleen omdat wij heel scherpe prijzen hanteren, ook omdat we ze in extra grote hoeveelheden verkopen en jou graag een staffelkorting toekennen. Hiernaast gaan we steeds op zoek naar voordelig wegwerp bestek. Denk bijvoorbeeld aan ons multifunctioneel wegwerp bestek waarbij de snackvorken automatisch van een snijrand voorzien zijn. Ideaal voor het verorberen van een frikandel! En een extra plastic mesje is dan niet nodig. Dat is niet alleen goed voor jouw geldbuidel, maar ook voor het milieu. En daar zullen jouw klanten vast wel begrip voor hebben.

"