Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    131
Merk
  1. Depa (1)
  2. Merkloos (11)

Folies

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Plastic folie kopen bij 4UStore

Plastic folie wordt voornamelijk gebruikt om voedsel heerlijk vers te houden en mooi af te dekken. Die afdekking biedt bescherming tegen de kwalijke gevolgen van de blootstelling aan de omgeving, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft. Soms wordt het daarom ook wel eens vershoudfolie genoemd. Uiteraard bestaan er verschillende soorten folie, gaande van plastic folie tot cateringfolie en aluminiumfolie. Bovendien vind je in deze categorie ook puntzakken terug die op hun beurt een volledig ander doel dienen.

Cateringfolie kopen bij 4UStore

Cateringfolie is er voornamelijk voor het inpakken van verse producten, waarbij het bescherming biedt tegen vuil, bacteriën en andere deeltjes. Omdat blootstelling aan de lucht wordt voorkomen, blijft het product extra lang vers. Ook uitdroging of verkleuring wordt dankzij deze folie goed voorkomen. Bij 4UStore vind je cateringfolie in diverse afmetingen en al dan niet in een cutterbox.

Rekfolie kopen bij 4Ustore

Bij 4UStore vind je niet alleen klassieke folie maar ook rekfolie. Zo’n rekfolie is een extra stevige folie en maakt het mogelijk om producten te omwikkelen. De omwikkeling met deze folie voorkomt verschuiving en beschadiging tijdens het transport. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de logistieke sector, maar is in de praktijk minstens even handig voor de lokale cateraar. Hiernaast heeft rekfolie nog een aantal andere voordelen te bieden. De folie beschermt het product immers ook tegen vocht, stof en vuil. Mag het allemaal nog wat steviger zijn? Combineer de rekfolie dan ook met krimpfolie of omsnoer een en ander met een sterke band. Bekijk ook even ons assortiment palletwikkelfolie.

Andere folie kopen bij 4UStore

Bij 4UStore ben je niet alleen beperkt tot plastic folie. In sommige gevallen is aluminiumfolie immers een beter idee. Bij 4Ustore koop je dan ook aluminiumfolie op rol en dit in diverse afmetingen en diktes, steeds handig opgenomen in een cutterbox.

Op zoek naar folie? Neem dan even een kijkje in het assortiment van 4UStore. Je vindt vast wat je zoekt.