Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 24
    104

Plastic folie

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Plastic folie kopen bij 4UStore

Plastic folie wordt voornamelijk gebruikt om voedsel heerlijk vers te houden en mooi af te dekken. Die afdekking biedt bescherming tegen de kwalijke gevolgen van de blootstelling aan de omgeving, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft. Soms wordt het daarom ook wel eens vershoudfolie genoemd. Uiteraard bestaan er verschillende soorten folie, gaande van plastic folie tot cateringfolie en aluminiumfolie. Bovendien vind je in deze categorie ook puntzakken terug die op hun beurt een volledig ander doel dienen.

Cateringfolie kopen bij 4UStore

Cateringfolie is er voornamelijk voor het inpakken van verse producten, waarbij het bescherming biedt tegen vuil, bacteriën en andere deeltjes. Omdat blootstelling aan de lucht wordt voorkomen, blijft het product extra lang vers. Ook uitdroging of verkleuring wordt dankzij deze folie goed voorkomen. Bij 4UStore vind je cateringfolie in diverse afmetingen en al dan niet in een cutterbox.

Rekfolie kopen bij 4Ustore

Bij 4UStore vind je niet alleen klassieke folie maar ook rekfolie. Zo’n rekfolie is een extra stevige folie en maakt het mogelijk om producten te omwikkelen. De omwikkeling met deze folie voorkomt verschuiving en beschadiging tijdens het transport. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de logistieke sector, maar is in de praktijk minstens even handig voor de lokale cateraar. Hiernaast heeft rekfolie nog een aantal andere voordelen te bieden. De folie beschermt het product immers ook tegen vocht, stof en vuil. Mag het allemaal nog wat steviger zijn? Combineer de rekfolie dan ook met krimpfolie of omsnoer een en ander met een sterke band. Bekijk ook even ons assortiment palletwikkelfolie.

Andere folie kopen bij 4UStore

Bij 4UStore ben je niet alleen beperkt tot plastic folie. In sommige gevallen is aluminiumfolie immers een beter idee. Bij 4Ustore koop je dan ook aluminiumfolie op rol en dit in diverse afmetingen en diktes, steeds handig opgenomen in een cutterbox.

Op zoek naar folie? Neem dan even een kijkje in het assortiment van 4UStore. Je vindt vast wat je zoekt.

Plastic folie, bakpapier en aluminiumfolie

Speciaal voor keukenomgevingen kan je bij 4UStore plastic folie, aluminiumfolie, rekpapier en bakpapier kopen. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen doeleindes en komen zoals steeds in extra grote hoeveelheden en dit aan de scherpste prijzen.

Vershoudfolie kopen bij 4UStore

De lijn vershoudfolie helpt voedingsproducten heerlijk vers te houden door ze af te schermen van de omgeving. Zo voorkom je contaminatie door de omgeving. Bovendien helpt de goed afgesloten vershoudfolie contact met lucht tegen te gaan, terwijl het voedsel eenvoudiger de smaak kan behouden. De vershoudfolie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lengtes. Hierbij kan gekozen worden voor vershoudfolie in een cutterbox, zoals je het ook van bakpapier gewoon bent. Extra grote hoeveelheden vershoudfolie nodig? Dan kies je voor vershoudfolie op rol die je gebruikt in combinatie met een dispenser.

Bakpapier kopen bij 4UStore

Bakpapier is een speciaal papier dat in de oven kan worden gebruikt. Door bakpapier te gebruiken voorkom je dat voedsel aan de bakplaat blijft kleven. Het bakpapier bij 4UStore is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er bijvoorbeeld bakpapier in losse vellen. Het meest bekende type bakpapier is echter het bakpapier in een cutterbox. Let overigens ook steeds op het type papier. Vetvrij bakpapier is bijvoorbeeld iets duurder maar zorgt ervoor dat de onderliggende bakplaat door het doorsijpelende vet niet alsnog vuil wordt. Vooral bij vettige gerechten is dit geen overbodige luxe.

Aluminiumfolie kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen vershoudfolie en bakpapier kopen, maar ook aluminiumfolie. Deze folie wordt gebruikt om voedsel stevig in te pakken. Het schermt het voedsel af tegen lucht, vocht, licht en andere externe invloeden. Het biedt bovendien zowel bij warme als koude temperaturen een goede bescherming. Net zoals vershoudfolie komt ook aluminiumfolie bijna altijd in een cutterbox.

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 753 beoordelingen

markthandel de vaan "super snelle levering en top kwaliteit, en nog veel voordeliger bij douwe egberts zelf."

22 mrt. 2019