Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Aluminium schalen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Aluminium schalen kopen bij 4UStore

In een kantine of horecagelegenheid zijn aluminium schalen altijd wel handig. Aluminium schalen zijn dan ook stevig en vormen de ideale setting om je gerechten te bewaren. Dat maakt aluminium schalen heel veelzijdig, want ze mogen gewoon in de oven en zijn hierdoor ideaal voor verse snacks. Niet voor niets gebruiken uitzendkoks vaak aluminium schaaltjes! Daarnaast kan je de aluminium schaal natuurlijk ook gebruiken om je heerlijke gerechten netjes tentoon te stellen.

Mooie aluminium schalen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je aluminium schalen in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld de keuze tussen ronde, ovalen en rechthoekige aluminium schalen. Daarnaast zijn er aluminium schalen met en zonder rand. Vooral die laatste groep aluminium schalen is heel bijzonder, want zij spelen soms met eigen belijningen en ogen daardoor heel stijlvol. Dergelijke aluminium schaaltjes worden vaak gebruikt door cateraars. Wij begrijpen natuurlijk waarom.

Ook geschikt voor afhaalmaaltijden

Terwijl wegwerpplastic steeds vaker wordt geband, heeft de Europese regelgever geen probleem met aluminium schalen. Dit terwijl aluminium schalen ook heel stevig zijn en niet zomaar lekken. Hierdoor zijn aluminium schalen en bakjes ideaal voor de verkoop van afhaalmaaltijden. Voor de aluminium bakjes zijn er zelfs speciale deksels verkrijgbaar en de aluminium schaaltjes moet je dan gewoon nog even inpakken.

Grote hoeveelheden aluminium schaaltjes kopen

Zoals je het van 4UStore gewoon bent, komen onze aluminium schaaltjes in extra grote hoeveelheden. Hierdoor heb je altijd genoeg aluminium schaaltjes beschikbaar. Deze aluminium schaaltjes hebben een licht gewicht en zijn eenvoudig stapelbaar, waardoor plaatsgebrek geen probleem hoeft te zijn. Zoals steeds is onze staffelkorting gewoon van toepassing.

Andere disposables kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je niet alleen aluminium schaaltjes, maar reken je op een ruime collectie aan disposables. Ook cateraars vinden in deze webwinkel alles wat ze zoeken:

Vind je niet meteen wat je zoekt? Bezoek dan even onze zusterwebsite Disposabletotaal.nl, waar je een nog ruimer assortiment aluminium schalen terugvindt.