Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Kartonnen schalen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kartonnen schalen kopen bij 4UStore

Niet alleen onze neus en mond bepalen hoe we eten ervaren, ook onze ogen weten een en ander te beïnvloeden. Het is net daarom dat amuseschaaltjes zo’n meerwaarde hebben. Maar hetzelfde kunnen we ook zeggen van serveerschalen. Dergelijke serveerschalen komen in uiteenlopende materialen, maar voor warme gerechten zijn kartonnen schalen toch nog steeds aangewezen. Hoe dat komt en wat je nog moet weten? Dat legt onze expert voor jou uit.

Waarom kartonnen schalen gebruiken?

Karton kent uitstekende isolerende eigenschappen en smelt niet. Voor warme gerechtjes zijn kartonnen schaaltjes dus een goed idee. Ze helpen jouw hapjes immers langdurig op temperatuur te houden. Waar karton dan weer minder goed in is? Dat is vocht en vet. In principe gebruik je kartonnen schalen beter niet voor sausrijke gerechten. Maar met een beetje vet hebben kartonnen schalen echter geen probleem. Het is dus niet zomaar dat pizzakoeriers kartonnen dozen gebruiken.

Daarnaast kunnen kartonnen schalen op nog een aantal voordelen rekenen. Zo worden kartonnen schalen gemaakt op basis van gerecycled papier, waardoor ze duurzamer zijn dan pakweg plastic serveerschalen. Tot slot zijn onze kartonnen schalen ook nog eens eenvoudig stapelbaar en goedkoop. Dat laatste is dankzij onze staffelkorting al helemaal de waarheid.

Prachtige presentatie met kartonnen schalen

Een ander voordeel van kartonnen schalen is dat ze er zo goed uitzien. Aluminium serveerschalen hebben het bijvoorbeeld moeilijker om met patronen of kleuren te spelen, terwijl dat voor kartonnen schalen net hun sterkte is. Ook bij 4UStore merk je dat onze kartonnen schalen in verschillende designs en uitvoeringen komen, al dan niet voorzien van een oplopende rand.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen kartonnen serveerschalen kopen, maar vind je ook serveerschalen op basis van andere materialen zoals aluminium of plastic. Daarnaast vind je bij 4UStore talloze andere stijlvolle disposables. Neem daarom zeker even een kijkje op volgende pagina’s: