Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Foampotten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Foampotten kopen bij 4UStore

Foampotten zijn eigenlijk plastic bakjes met deksel die ideaal zijn om gerechten op te bergen en warm te houden. Om die reden worden dergelijke plastic bakjes met deksel vaak gebruikt in meeneemrestaurants of door voedselkoeriers. Dergelijke foampotten of plastic bakjes met deksel hebben dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden, zeker indien het warme gerechten of transport betreft. Bij 4UStore vind je een ruim assortiment aan plastic bakjes met deksel en dit in verschillende maten, volumes en vormen. Zo vind je steeds de gepaste plastic bakjes met deksel.

Wat zijn foampotten nu net?

In principe verschillen foampotten niet veel van klassieke plastic bakjes met deksel. Wat het vooral bijzonder maakt, is dat ze voorzien zijn van een isolerende werking. Die isolerende werking kan het op verschillende manieren bekomen. Zo kan het plastic bakje met deksel voorzien zijn van een speciale coating om de warmte veel beter vast te houden. Soms wordt de foampot daarom gemaakt op basis van een isolerende schuimlaag. Hierdoor blijft de temperatuur nog langer behouden. Natuurlijk kunnen we dan wel niet meer spreken van plastic bakjes met deksel. Maar goed: what’s in a name, toch?

Waarvoor kan je de foampotten gebruiken?

Je kan de foampotten of de plastic bakjes met deksel uiteraard gebruiken voor koude gerechten, maar dan kan je evenzeer ook kiezen voor andere plastic bakjes met deksel. Uiteraard gebruik je deze isolerende plastic bakjes met deksel of foampotten eerder voor warme gerechten. Hierbij is het belangrijk om te weten dat deze plastic bakjes met deksel niet alleen isolerend ontworpen werden, maar bovendien ook vochtdicht zijn. Dit geldt ook voor de foampotten op basis van schuim. Je kan de foampotten of de plastic bakjes met deksel dus gewoon gebruiken om soep of sausrijke gerechten in te bewaren en te transporteren. Ideaal voor een pastabar, broodjeszaak of voor in de kantine.