Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 44
    70
Merk
  1. TakeAware (3)

Hamburgerbakjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Hamburgerdoosjes kopen bij 4UStore

Een gastronomische hamburger laat zich graag inpakken. Hamburgerdoosjes zijn dan ook heel gewoon. Niet alleen bieden dergelijke hamburgerdoosjes een stevig jasje waardoor jouw gastronomische burger er altijd goed uit blijft zien, bovendien helpen hamburgerdoosjes de burgers ook op temperatuur te houden. Hierdoor zijn hamburgerdoosjes ideaal voor afhaal- of bezorgrestaurants. De hamburgerdoosjes zijn slim vormgegeven en kunnen breed worden ingezet. Voor de kleinsten kan je het hamburgerdoosje bijvoorbeeld open serveren en de frietjes in het dekseltje gieten. Ideaal voor een kindermenu en zo hoef je minder frietbakjes te voorzien. Zowel economisch als ecologisch is dat een goed idee.

Hamburgerbakjes in verschillende afmetingen

Een Bicky Burger heeft natuurlijk een ander formaat dan wat we van een gastronomische burger met hamburgerbrood van de lokale bakker gewoon zijn. Daarom zijn onze hamburgerbakjes in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De klassieke hamburgerdoosjes hebben bijvoorbeeld een afmeting van zo’n 120x120x70 mm. Toch kan je ook opteren voor grotere hamburgerbakjes waarbij de afmetingen al snel oplopen tot 160x155x90 mm. Bij ons vind je ook hamburgerbakjes die extra hoog zijn, ideaal voor meerdere laagjes vlees, of die net uitgesproken breder zijn. Zo vind je voor al jouw gerechten een gewenst hamburgerbakje. En vind je toch niet meteen de hamburgerdoosjes die je zoekt? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Wij gaan na of we via ons uitgebreid netwerk niet alsnog de gewenste hamburgerdoosjes kunnen leveren.

Hamburgerdoosjes op basis van schuimmateriaal

Indien je het assortiment van 4UStore bekijkt, zal je al snel merken dat we uitgesproken fan zijn van hamburgerdoosjes op basis van schuimmateriaal. En dat mag niet verwonderen. Het schuimmateriaal isoleert immers veel beter waardoor de hamburger beter op temperatuur blijft. Hiernaast werkt het vetafstotend en is het ook nog eens heel goedkoop. De functionele eigenschappen zijn echter identiek. De scharnierende werking van klassieke hamburgerdoosjes vind je met andere woorden ook bij deze schuimvarianten terug. En hun compact formaat en eenvoudige stapelbaarheid? Dat zijn de voordelen waar je ook bij deze hamburgerdoosjes op rekenen mag.

"