Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Kilobakken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een kilobak kopen bij 4UStore

Een kilobak kan je voor uiteenlopende toepassingen gebruiken. In de praktijk wordt een kilobak echter voornamelijk gebruikt als maaltijdverpakking. Zo’n kilobak werd er immers speciaal voor ontworpen en is vrij van allerlei chemische stoffen die in andere plastic verpakkingen te vinden zijn, denk maar aan Bisfenol A. Bovendien is een kilobak praktisch vormgegeven en kan het uiteenlopende gerechten bevatten. Door het doorzichtig deksel is de inhoud van de kilobak meteen duidelijk, net zoals de versheid ervan. Hierdoor is de kilobak breed inzetbaar. Niet alleen thuis, maar ook is het inzetbaar door winkels die verse producten aan consumenten verkopen.

Een kilobak voor elk gerecht

De kilo bak heeft zijn naam niet gestolen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een kleine kilo bak, maar de afmetingen lopen zo snel op dat een grotere kilo bak inderdaad al snel enkele kilo’s kan bevatten. En hierdoor vind je voor elk gerecht wel een geschikte kilo bak. Dat maakt de kilobak, met zijn uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen, dan ook heel populair bij winkels die verse producten verkopen. In de groentewinkel gebruiken ze de kilobak misschien wel om verse slaatjes te verkopen, hoewel een saladeschaal dan misschien wel een beter idee is. Maar in de slagerij zien we zo’n kilo bak minstens even vaak verschijnen. Een halve kilogram gehakt of toch liever 1 kilogram filet americain? Er is altijd een geschikte kilobak te vinden. En ook thuis kan de consument zijn kilo bak hergebruiken om zelf etensrestjes in te vriezen. Zo wordt de druk op het milieu beperkt.

Het economisch voordeel van een kilobak

Een kilo bak wordt nooit per stuk gekocht maar in bulkverpakkingen. Dit maakt de kilobak extra goedkoop. Hiernaast kan je bij grote bestellingen ook nog eens rekenen op een mooie staffelkorting. Dit maakt een kilo bak economisch heel voordelig. Overigens weet een kilo bak zichzelf ook wel terug te verdienen. Wij namen de proef op de som en wogen een gemiddelde kilobak met deksel. Het gewicht? 26 gram. Wordt dit gewicht bij de slager mee in rekening gebracht voor het wegen van pakweg bereid kippengehakt? Dan reken je de consument al snel zo’n 14 eurocent aan. En zo is het de consument die eigenlijk voor de kilo bak moet betalen. Extra voordelig toch, zo’n kilobak?

"