Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Octaviewboxes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een octaview box kopen bij 4UStore

Een octaview box, ook wel eens een octaview schaal genoemd, is een bakje (box) met een achthoekige vorm. Octa is dan ook het Griekse woord voor het getal acht. Hiernaast is het achthoekig bakje voorzien van een transparant deksel waar je doorheen kan kijken (view). Zo’n octaview box heeft zijn naam dan ook niet gestolen. In de praktijk zouden we de octaview box het best kunnen omschrijven als een achthoekig bakje met een transparant deksel, geschikt voor het presenteren van voedingswaren. Deze achthoekige plastic bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarbij vooral de afmetingen en het volume verschillen.

Al een octaview box vanaf 200 ml

Zoals eerder aangegeven is de octaview box in verschillende volumes verkrijgbaar. Het kleinste octaview bakje heeft hierbij een inhoud van 200 ml. Voor het verkopen van kant-en-klare hapjes is dit een geschikte octaview box. Toch kan je ook opteren voor een grotere octaview box. Chinese restaurants gebruiken bijvoorbeeld vaak een octaview bakje met een volume van 580 ml om rijst aan de afhaalmaaltijd toe te voegen. Een kleinere octaview box van 400 ml kan dan uiteraard ook volstaan. Voor grote gezinnen is er dan weer de extra grote octaview box. De inhoud loopt al snel op tot volumes van meer dan 1.000 ml. Zo is er altijd wel een geschikt octaview bakje te vinden.

Kenmerken van de octaview box

Het volume en de besteleenheid staat steeds op de productpagina van het octaview bakje weergegeven. Hiernaast zijn er echter een aantal kenmerken die de octaview bakjes met elkaar gemeen hebben. Zo zijn de octaview bakjes gezegend met een luxueuze uitstraling, waardoor ze de voedingswaren stijlvol weten te presenteren. De octaview box is bovendien waterdicht en eenvoudig stapelbaar. Hierdoor kan je de octaview bakjes eenvoudig in de koelkast opstapelen. Maar bovenal zijn de octaview bakjes ook compact. En dat maakt van het octaview bakje een populaire verpakking voor zowel bakkers, slagers als cateringbedrijven.

"