Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Oosterse maaltijdboxen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Wok to Go bakjes kopen bij 4UStore

Speciaal voor Chinese en Aziatische restaurants zijn er onze Wok to Go bakjes. Deze Wok to Go bakjes zijn ideaal voor het verpakken van afhaalmaaltijden. Ze worden vooral gebruikt om bami- of nasigerechten te verkopen. Toch kan je de Wok to Go bakjes ook gebruiken voor de verkoop van pasta’s. De Oosterse maaltijdboxen hebben een aantal bijzondere eigenschappen waardoor ze efficiënt kunnen worden ingezet. Niet voor niets hebben ook wij van 4UStore ze in ons assortiment opgenomen.

Kenmerken van de Wok to Go bakjes

De Wok to Go bakjes zijn kleine en aangename bakjes die heel compact zijn vormgegeven. Ook mobiele restaurants kunnen de Wok to Go bakjes dus eenvoudig gebruiken. Omdat de Wok to Go bakjes goed in de hand liggen, zijn het ideale bakjes voor het serveren van een snelle hap. Het deksel van de Oosterse maaltijdboxen kan echter eenvoudig worden gesloten waardoor take away eveneens tot de mogelijkheden behoort. Hiernaast zijn de Oosterse maaltijdboxen voorzien van een stevige rand om de verkochte voedingswaren optimaal te beschermen. Tot slot reken je ook meteen op de isolerende kracht van deze Wok to Go bakjes. Zo hoeft de maaltijd niet koud te worden.

Wok to Go bakjes in uiteenlopende formaten

De Wok to Go bakjes komen in verschillende formaten waardoor er altijd wel geschikte Wok to Go bakjes te vinden zijn. Zo kan je opteren voor kleine Wok to Go bakjes van zo’n 400 ml maar eveneens voor extra grote Oosterse maaltijdboxen met volumes tot 900 ml. Dergelijke Oosterse maaltijdboxen zijn uiteraard ideaal als gezinsformaat. De grote diversiteit aan beschikbare volumes staat je niet alleen toe om de grootte van de porties te laten variëren, maar ook om zelf naar hartenlust te experimenteren. Zo kan je de Oosterse maaltijdboxen bijvoorbeeld gebruiken om enkel bami of nasi mee te geven, waarna je voor de andere ingrediënten opteert voor een kilobak. Uiteraard vind je bij 4UStore alle benodigdheden voor jouw restaurant.

"