Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Ovenschalen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Aluminium bakjes kopen bij 4UStore

In grotere keukens zal men natuurlijk over eigen ovenschalen beschikken. Maar toch is het gebruik van aluminium bakjes soms een beter idee. Aan zo’n aluminium bakjes zijn immers een aantal voordelen verbonden waaraan klassieke ovenschalen niet kunnen tippen. Bovendien hoef je deze aluminium bakjes niet alleen in de oven te gebruiken. In snackbars worden de aluminium bakjes bijvoorbeeld ook gebruikt om gerechten in te serveren. Vooral pittazaken gebruiken de aluminium bakken wel vaker omwille van hun stevig karakter en hun goed warmtebehoud. Ze gebruiken het dan als alternatief voor een menubakje. Hieronder lees je meer over de voordelen van onze aluminium schotels en de verschillende sectoren waarin ze worden gebruikt.

Voordelen van aluminium bakjes

Klassieke ovenschalen lopen al snel tegen hun beperkingen aan. Het duur prijskaartje van een ovenschaal is daar een eerste bewijs van. Voor grootkeukens is het bijvoorbeeld logisch dat men investeert in herbruikbare ovenschalen, maar voor wie slechts sporadisch voor het grote publiek kookt is dat niet het geval. Ook starters lijken daarom vaak te kiezen voor aluminium bakjes. Een ander nadeel van herbruikbare ovenschalen is bovendien dat je ze niet aan de klant kan meegeven, tenzij je de klant natuurlijk een waarborg aanrekent. Maar in de praktijk blijkt dat klanten vaak af te schrikken. Zij verkiezen dan aluminium bakjes. Ook het gewicht van herbruikbare ovenschalen speelt in hun nadeel. Dat maakt ze niet eenvoudig te transporteren. Kook je op een externe locatie? Dan zijn aluminium bakjes een beter idee.

Waar bewijzen aluminium bakjes hun meerwaarde?

De voordelen van onze aluminium bakjes zorgt ervoor dat ze een breed toepassingsgebied kennen. In de eerste plaats zijn ze ideaal voor wie sporadisch voor een groot publiek kookt. Denk bijvoorbeeld aan tuinfeestjes of barbecues. Hiernaast kunnen ook starters de aluminium bakjes gebruiken. Ook bij het koken op externe locaties zijn aluminium bakjes een goed idee. Hierdoor worden ze veelvuldig gebruikt door cateraars. Denk tot slot ook aan de verkoop van voorbereide maaltijden. Als slager kan je bijvoorbeeld lasagne verkopen die de klant enkel nog in de oven hoeft te stoppen. Het gebruik van aluminium bakjes is dan een goed idee. Of die dure ovenschaal zie je misschien nooit meer terug…

"