Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Plastic bakjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic bakjes met deksel kopen bij 4UStore

Speciaal voor verkopers van snacks en voor afhaalrestaurants verkopen we bij 4UStore plastic bakjes met deksel. Zowel het plastic bakje als het deksel zijn zowel apart als samen verkrijgbaar en laten zich eenvoudig combineren. Sommige van deze plastic bakjes met deksel werden zo gemaakt dat zij steeds met elkaar verbonden blijven, op die manier raakt het dekseltje nooit zoek. De plastic bakjes met deksel zijn ideaal voor het meegeven van voorgemaakte maaltijden of salades. De plastic bakjes met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Liever andere bakjes? Bij 4UStore vind je ook ovenschalen, kilobakken, Oosterse maaltijdboxen en handige foampotten.

Kenmerken van de plastic bakjes met deksel

Een van de eerste kenmerken van de plastic bakjes met deksel is uiteraard dat deze plastic bakjes met deksel dus gewoon van plastic werden gemaakt. Een eenvoudig kenmerk dat toch een aantal belangrijke consequenties heeft. Zo is het bakje heel stevig zonder risico op barsten of breken, wat het ook een stuk veiliger maakt. Het is ideaal om onderweg mee te nemen. De plastic vormgeving zorgt er eveneens voor dat lekkages tot het verleden behoren. Zo’n plastic bakjes met deksel vullen met saus? Geen probleem. Liever een heerlijk verse salade? Ook geen probleem, want dankzij de transparante look zien jouw salades, fruitige gerechten of andere maaltijden er altijd heel vers en bovenal heerlijk uit!

De verschillende soorten plastic bakjes met deksel

De plastic bakjes met deksel komen in verschillende maten en volumes. Ga steeds na of het volume voldoet aan de wensen en houd ook rekening met de afmetingen. Hierbij speelt uiteraard ook de vorm een belangrijke rol. Ronde plastic bakjes met deksel ogen misschien wel heel leuk voor het bewaren van een salade, maar soms zijn rechthoekige bakjes nu eenmaal handiger.