Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plastic bakjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic bakjes kopen bij 4UStore

Plastic bakjes kan je voor veel doeleinden gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld plastic bakjes die je gebruikt om jouw verse voedingsproducten mooi te serveren. Dat verkoopt net zo goed. Maar je kan de plastic bakjes of plastic cups ook gebruiken om jouw voedingsmiddelen te bewaren. Hierbij heb je de keuze tussen uiteenlopende soorten plastic cups en bakjes.

Waarom zou je plastic cups en bakjes gebruiken?

Opberg- en presentatiebakjes zijn ook beschikbaar in materialen zoals aluminium, bamboe of karton. Elk van deze bakjes kent enkele specifieke voordelen. Zo mogen aluminium bakjes bijvoorbeeld in de oven. Bamboe bakjes zijn dan weer duurzamer. En kartonnen bakjes hebben isolerende eigenschappen. Daartegenover staan dan weer de plastic bakjes en plastic cups die hun eigen nadelen kennen. Zo kunnen ze niet tegen de hete temperaturen van de oven en zijn ze niet zo duurzaam. Maar in sommige gevallen blijven de plastic bakjes en plastic cups toch gewoon de beste keuze.

Dat is bijvoorbeeld het geval indien je verse producten stijlvol wilt presenteren. Plastic bakjes en cups die doorzichtig zijn weten dat nu eenmaal beter te doen dan saaie kartonnen of bamboe bakjes. Daarnaast mag je plastic bakjes ook gewoon in de magnetron stoppen. Voor opwarmmaaltijden zijn plastic cups dus zeker geschikt. Tot slot zijn plastic bakjes en cups goedkoop en hebben ze een licht gewicht. Voor een slagerij, waar de marges soms al beperkt zijn, zijn plastic bakjes of plastic cups dan ook een betere keuze.

Ideaal voor verse maaltijden

De plastic cups en bakjes zijn ideaal voor het aanbieden van verse afhaalmaaltijden. Denk daarbij aan verse salades waarbij de plastic cups als saladebowl worden gebruikt. Hierbij bewijzen de plastic cups en de plastic bakjes de versheid van de salade. Het enige wat je nog hoeft te doen is even een servet en disposable bestek meegeven. Wil je het toch een beetje duurzaam houden? Kies dan voor herbruikbaar disposable bestek. Zo compenseer je het gebruik van de plastic cups of bakjes toch een beetje.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Zijn plastic cups toch niet de best geschikte optie? Dan vind je bij 4UStore diverse alternatieven voor onze plastic bakjes: