Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plastic deksels

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic deksels kopen bij 4UStore

Omdat onze plastic bakjes en cups uiteraard niks zijn zonder de bijhorende plastic deksels, kan je deze plastic dekseltjes ook gewoon in deze winkel kopen. Ze komen in verschillende uitvoeringen en formaten en hoeven lang niet altijd transparant te zijn. Het is bovendien belangrijk dat je rekening houdt met de compatibiliteit met de apart verkrijgbare plastic bakjes. Bij twijfel kan je even contact opnemen met onze klantendienst. Zij geven graag aan bij welke plastic bakjes deze plastic deksels horen.

Mag het plastic deksel in de magnetron

De plastic dekseltjes van 4UStore zijn niet altijd geschikt voor gebruik in de magnetron. Bij de meeste plastic deksels is dat wel het geval. Het gaat dan vooral om plastic deksels op basis van polypropyleen (PP). Deze plastic deksels mogen in contact komen met voedsel en mogen ook worden gebruikt om eten in de magnetron op te warmen. Op voorwaarde natuurlijk dat je het niet al te warm laat worden. Bij uitzondering kunnen plastic deksels ook op basis van andere stoffen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan plastic deksels op basis van polystyreen of polycarbonaat. Deze plastic deksels mag je niet gebruiken om eten in de magnetron op te warmen.

4UStore helpt jou graag verder

Ook wij weten dat plastic dekseltjes soms deksels ingewikkeld kunnen zijn. En daarom helpen we jou graag verder. Twijfel je of je de plastic dekseltjes al dan niet in de magnetron mag gebruiken? Vraag het dan even na bij onze klantendienst. Onze medewerkers gaan een en ander voor jou na. Zeker wanneer je voorbereide maaltijden aanbiedt, is dat nu eenmaal niet onbelangrijk. Ook indien je met andere vragen zit, zoals over de bijhorende plastic bakjes of cups, neem je best even contact op met onze klantendienst. Dit kan telefonisch of per mail.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Plastic deksels zijn dan wel handige toevoegingen voor jouw plastic bakjes of cups, maar alleen kunnen ze de klus nog niet klaren. Wil je verse maaltijden aanbieden? Dan kan je naast deze plastic deksels ook volgende producten bestellen bij 4UStore: