Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Sandwichboxes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een sandwich box kopen bij 4UStore

Een sandwich box is een speciale verpakking om een sandwich in op te bergen en deze te vervoeren. Zo’n sandwich box heeft een driehoekige vorm. Een gesmeerde sandwich kan je dan ook diagonaal snijden en in de sandwichbox opbergen. Aan de sandwich box zijn verschillende voordelen verbonden en het is niet eens onlogisch dat het zo breed kan worden ingezet. Hieronder lichten we het gebruik van de sandwich box dan ook verder toe.

Voordelen van een sandwich box

Omdat de sandwich box speciaal voor sandwiches is ontworpen, past zo’n sandwich eenvoudig in de sandwich box. En dat ziet er goed uit, zeker voor verkoop aan consumenten. Maar bovendien gaat de sandwich ook niet schuiven. Hiernaast zorgt de sandwichbox voor een extra portie stevigheid. De sandwichbox is immers gemaakt van hetzelfde materiaal als saladeschalen, waardoor de sandwich altijd lekker blijft. In de rugzak hoeven boeken hem dan ook geen schade te berokkenen.

Vervolgens zorgt de sandwichbox ervoor dat de sandwich niet in contact komt te staan met allerhande omgevingsfactoren zoals bacteriën. De sandwich blijft zo heerlijk vers smaken en uitermate hygiënisch. En omdat de sandwichbox verkrijgbaar is in uiteenlopende formaten, is er altijd wel een geschikte sandwich box te vinden. Ongeacht of het nu gaat om een grote of een kleine honger.

Waar gebruik je de sandwich box?

We zien de sandwich box vaak verschijnen in broodjeszaken. Sommigen verkiezen nu eenmaal een sandwich boven een stuk stokbrood. Hier kan de sandwich vers worden gesmeerd en nadien in de sandwichbox worden ingepakt. Ook kan je de sandwich vooraf smeren, in de sandwich box inpakken en ter verkoop aan consumenten aanbieden. De sandwich blijft immers de hele dag vers smaken, althans indien je ‘m in een koele omgeving bewaart. Dit maakt de sandwich box ook in andere zaken inzetbaar, denk maar aan een bakker die zo een andere doelgroep hoopt aan te spreken. En natuurlijk kunnen consumenten de sandwichbox ook thuis gebruiken. Ideaal om de kids van verse sandwiches te voorzien!

"