Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 68
    69
Merk
  1. Merkloos (1)

Soepkommen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Deze plastic soepkommen zijn ideaal voor catering of een bijeenkomst. De soepkommen hebbhen een inhoud van 250 cc. het voordeel van plastic is dat je geen moeite moet doen om de soepkommen af te wassen. De inhoud van de soepkommen is precies genoeg voor een goede kom soep. De soepkommen kunnnen echt overal voor gebruikt worden en zijn handig te vervoeren en zijn ook nog eens redelijk sterk. Deze soepkommen brengen je eigenlijk alleen maar gemak!

Wegwerp soepkommen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je nu ook plastic soepkommen voor gebruik door cateringbedrijven of bij events. Het gaat hierbij om echte plastic soepkommen en niet om de soepbekers die ook bij 4UStore verkrijgbaar zijn. De soepkommen hebben een mooi formaat en een ruime inhoud van zo’n 250 cc. Precies voldoende voor een ruime kom soep! Ze zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met de plastic soeplepels van 4UStore.

Kenmerken van de plastic soepkommen van 4UStore

De plastic soepkommen van 4UStore hebben een inhoud van 250 cc. Ze zijn vrij diep en kunnen dus heel wat soep bevatten, maar bieden toch voldoende ruimte om de soep te eten. Zo kan ook een stukje stokbrood lustig dienstdoen. Hiernaast zijn deze plastic soepkommen voorzien van twee brede randen waaraan ze worden vastgehouden. Ideaal voor wanneer de soep heet wordt geserveerd. Over dit laatste hoef je je overigens helemaal geen zorgen te maken. Deze plastic soepkommen zijn uiteraard ook hittebestendig waardoor ze niet zomaar smelten. Hierdoor zijn onze plastic soepkommen 100% veilig en geschikt voor het serveren van soep.

Waarom kiezen voor wegwerp soepkommen?

Op restaurant staan stijlvolle soepkommen natuurlijk nog steeds beter. Toch zijn plastic soepkommen soms een betere keuze. Dit is vooral het geval in kantines, bij cateringactiviteiten of tijdens events.

Geef toe: tijdens een wintermarkt is verse soep altijd aangenaam. Toch kan van scherven het tegendeel worden gezegd. Door te kiezen voor plastic soepkommen kies je voor de veilige optie. Hiernaast hebben plastic soepkommen nog een aantal andere belangrijke voordelen te bieden. Zo hoeven de plastic soepkommen niet te worden afgewassen, zijn ze stevig, veel goedkoper en bovendien ook nog eens eenvoudig stapelbaar. Uiteraard voldoen de plastic soepkommen aan alle vereisten die men er heden ten dage aan stelt. Tot slot geniet je bij 4UStore ook nog eens van onze extra voordelige staffelkorting.  Alleen maar voordelen, dus.

Combineer onze soepkommen met de plastic champagneglazen voor een echt feestmaal!