Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 32
    33
Merk
  1. Corona (1)

Corona

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Blikjes met het bier Corona Extra kopen bij 4UStore

Het bier Corona Extra is een Mexicaans bier met een lichte kleur en een alcoholpercentage van 4,5%. Bijzonder aan het bier Corona Extra is dat er bij de productie weinig gerst en hop is gebruikt. Voor een groot deel bestaat het bier Corona Extra uit maïs. Dit geeft het bier Corona Extra een unieke smaak. Dit bier is te verkrijgen in blanke flessen. Bij dergelijke blanke flessen is het bier beperkt houdbaar. Daarnaast kunt u ook kiezen voor blikjes Corona Extra.

Over het bier Corona Extra

De blikjes Corona Extra kunnen na het openen gewoon puur worden gedronken. Het wordt ook vaak uitgeschonken en met een partje citroen of limoen geserveerd. Dit geeft het bier niet alleen een unieke smaak, maar het houdt ook vliegen op een afstand. Bij de flesjes stopt men het partje vaak in de flessenhals. Dit bier van ondergisting heeft een zachte smaak, een licht mondgevoel en een fruitig aroma. Het wordt bij voorkeur geschonken bij een temperatuur van ongeveer 3 tot 4 °C. Deze Mexicaanse pils is onder andere lekker tijdens een barbecue. Daarnaast kan het worden gebruikt in de Aziatische keuken, bij het maken van mosselen en bij het bereiden van schaaldieren.

Alternatieven voor de blikjes Corona

Bij 4UStore vindt u een ruim assortiment aan bieren. Zo koopt u bij ons niet alleen de blikjes Corona, maar bijvoorbeeld ook de bieren van Heineken, Amstel en Jupiler. U kunt deze blikjes verkopen in automaten, in de kantine, in een nachtwinkel en dergelijke meer. Bij 4UStore kunt u voor uw Corona-blikjes aanbieding na aanbieding scoren en rekent u op extra scherpe prijzen bij grote bestellingen. Dit geldt ook voor onze andere bieren. Hieronder vindt u meer informatie over een aantal van de andere bieren uit ons assortiment.

"