Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Fanta

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

4UStore: de webshop waar u voor uw blikjes Fanta aanbieding na aanbieding vindt

4UStore is een groothandel waar u terechtkunt voor al uw frisdranken. Bij ons kunt u bijvoorbeeld blikjes Fanta verkrijgen. Wij verkopen zowel grote als kleine blikjes Fanta. We hebben bijvoorbeeld blikjes Fanta van 15 cl, van 25 cl en van 33 cl. Naast de klassieke Orange-uitvoering kunt u bij ons ook andere blikjes Fanta verkrijgen. Denk maar aan de blikjes Fanta Zero, maar ook aan varianten als Exotic en Watermelon.

Het bijzondere verhaal achter de blikjes Fanta

Fanta is een koolzuurhoudende frisdrank van dezelfde producent als het drankje Coca-Cola. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij de Orange-uitvoering in ons land de bekendste is. Dit is een sinaasappeldrank met suiker en koolzuur. Het ontstond in het Duitsland van 1940, toen de oorlog ervoor zorgde dat de Duitse Coca-Cola-fabrieken het contact met de leveranciers en het hoofdkantoor in de Verenigde Staten dienden te verbreken. Zonder overleg met het hoofdkantoor ontwikkelde men in Duitsland een vervangend recept met de ingrediënten die men wel had.

Samen met de Duitsers veroverde het drankje Europa en kwam het ook in België en Nederland terecht. Tegenwoordig zijn er uiteenlopende soorten blikjes Fanta te verkrijgen, zowel in koolzuurhoudende als koolzuurvrije varianten. Er komen bijvoorbeeld diverse smaken voor, zoals Lemon, Strawberry, Mandarin en Pink Kiss. Veel van deze drankjes zijn te verkrijgen als blikjes Fanta en ook in een Light- of een Zero-uitvoering.

Voor uw blikjes Fanta aanbieding na aanbieding scoren

Wanneer u voor uw blikjes Fanta aanbieding na aanbieding wil scoren, bent u bij ons aan het juiste adres. In de eerste plaats hanteren wij als groothandel extra scherpe prijzen. Bij grote bestellingen kennen we daarbovenop royale staffelkortingen toe. Deze staffelkortingen worden automatisch bij de bestelling verrekend. Daarnaast kunt u bij ons blikjes Fanta en blikjes Fanta Zero van de Deense bottelarij kopen. Ze hebben een Deens opschrift en zijn veel goedkoper, maar qua smaak zijn ze net hetzelfde als de drankjes met een Nederlandstalig opschrift. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen voor uw blikjes Fanta aanbieding na aanbieding scoren, want ook in flessen is dit lekkere drankje extra voordelig bij ons te verkrijgen.

"