Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    23
Merk
  1. Fuze Tea (4)

Fuze Tea

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Blikjes Fuze Tea kopen bij 4UStore

Fuze Tea is een ijstheemerk van The Coca-Cola Company en is sinds 2018 in ons land te verkrijgen. De blikjes Fuze Tea komen in verschillende smaken en zijn telkens gebaseerd op kruidenextracten, thee en fruitsap. Voor welke smaak u ook kiest, u bent er steeds zeker van dat uw ijsthee caloriearm is. Het is namelijk gezoet op basis van een combinatie van bietensuiker en stevia. Voor de blikjes Fuze Tea heeft men bovendien enkel duurzaam ingekochte thee gebruikt.

Uw favoriet blikje Fuze Tea binnen handbereik

Er zijn verschillende ijstheesmaken te verkrijgen en allemaal zijn ze lekker verfrissend. Heel geliefd zijn bijvoorbeeld de blikjes Fuze Tea Black Tea Peach, maar ook de smaken Peach Hibiscus, Black Tea Sparkling en Green Tea (Mango Chamomile) zijn behoorlijk populair. Recent voegde men bovendien een nieuw blikje Fuze Tea aan het assortiment toe. Het gaat uiteraard om het razend populaire blikje Fuze Tea Green Tea Blueberry Jasmine. Deze en andere smaken zijn bij ons te verkrijgen. Wij verkopen kleine blikjes Fuze Tea met een inhoud van 25 cl. Deze blikjes Fuze Tea kunt u verkopen in uw drankautomaat, maar zijn ook populair in kantines, op het werk en in de sportschool.

Op de blikjes Fuze Tea korting krijgen bij 4UStore

Als u op de aankoop van uw blikjes Fuze Tea korting wilt krijgen, bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij kopen namelijk groot in en verkopen in bulk, waardoor wij heel scherpe prijzen hanteren. Tegelijkertijd kennen we regelmatig kortingen toe op onze producten en zijn er onze bekende staffelkortingen. Daarbij krijgt u op uw blikjes Fuze Tea korting als u voor grootverpakkingen kiest. Bovendien kunt u bij ons niet alleen op uw blikjes Fuze Tea korting krijgen, maar ook op de flessen ijsthee en op onze andere frisdranken. Op de onderstaande pagina's ontdekt u nog heel wat andere frisdranken waarop onze staffelkortingen van toepassing zijn.

"