Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Lipton

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Blikjes Lipton Ice Tea kopen bij 4UStore

Lipton is het grootste theebedrijf ter wereld en werd opgericht door Thomas Lipton, de Schotse zoon van een Ierse kruidenier. Hij wilde de toen nog dure thee toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen en besloot om de vele tussenschakels uit te schakelen. Daarvoor kocht hij zelf theeplantages in het huidige Sri Lanka en verkocht hij deze thee in zijn eigen winkels. Het bleek een succesformule te zijn en stap voor stap groeide zijn bedrijf uit tot een multinationale onderneming. Intussen verkoopt het bedrijf, dat in 1971 door Unilever werd overgenomen, meer dan alleen thee en kunt u er ook voor frisdrank terecht. Onder andere de blikjes Lipton Ice Tea zijn heel geliefd.

Verschillende soorten blikjes Lipton Ice Tea online kopen bij 4UStore

Met de blikjes Lipton Ice Tea kiest u voor een ijstheedrank die verschillende verschijningsvormen kent. Het meest bekend zijn de blikjes Lipton Ice Tea Original. Het is een drankje gemaakt met zwarte thee-extracten. De gebruikte thee is Rainforest Alliance Certified. Deze ijsthee is te verkrijgen in uitvoeringen met en zonder suiker en/of bubbels. Op deze populaire ijsthee zijn er in de loop der tijd veel varianten gekomen. Voor een bekende variant denken we spontaan aan de blikjes Lipton Ice Tea Green. Deze ijsthee is gemaakt op basis van groene thee in plaats van zwarte thee. Er zijn ook heel wat fruitige varianten te verkrijgen, zoals de blikjes Lipton Ice Tea Agrumes, de blikjes Lipton Ice Tea Raspberry en de blikjes Lipton Ice Tea Green Jasmin Lychee.

Voor de blikjes Lipton aanbieding na aanbieding scoren bij 4UStore

4UStore is een online groothandel waarbij u rekent op heel scherpe prijzen. Hierdoor kunt u uw favoriete ijsthee wel heel voordelig aankopen. Dat is al helemaal het geval indien u kiest voor onze grootverpakkingen, waarbij de staffelkorting automatisch wordt verrekend. Niet alleen kunt u voor uw blikjes Lipton aanbieding na aanbieding scoren, want ook onze flessen met ijsthee zijn wel heel voordelig. Daarnaast bieden we ook nog eens ijsthee van verschillende andere merken aan. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal van onze andere interessante producten terug.

"