Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Vegetarisch
  1. Ja (9)
Prijs
  1. 19
    25
Merk
  1. Lipton (9)
Soort frisdrank
  1. Ice Tea (4)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (4)

Lipton

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Van het merk Lipton Ice Tea flesjes van 0,5 liter kopen bij 4UStore

Op deze pagina kunt u talloze Lipton Ice Tea-flesjes van een halve liter vinden. Het gaat daarbij niet alleen om het klassieke flesje Lipton Ice Tea dat ook in een suikervrije variant te verkrijgen is, maar ook om unieke smaaksensaties met fruitsmaken en groene thee. Op de productpagina's vindt u altijd meer informatie over de ijsthee in deze webshop. Omdat wij een groothandel zijn, kunt u bij ons niet één flesje Lipton Ice Tea kopen, maar koopt u ze in grote hoeveelheden in. Het voordeel is dat u daarbij geniet van extra lage prijzen en extra hoge staffelkortingen.

Een flesje Lipton Ice Tea Green kopen bij 4UStore

Het flesje Lipton Ice Tea Green is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar verfrissing. Het flesje Lipton Ice Tea Green bevat een ijsthee op basis van groene thee. Deze ijsthee is fris en licht en is bovendien ook laag in suiker. Het is heerlijk om ijskoud te drinken. De thee die gebruikt is voor het flesje Lipton Ice Tea Green is 100% Rainforest Alliance-gecertificeerd. Op deze pagina kunt u het flesje Lipton Ice Tea Green van 0,5 liter kopen. Alsook vindt u op deze pagina het flesje Lipton Ice Tea Green Lemon terug, een bijzondere variant met nog meer smaak.

Een flesje Lipton Ice Tea Mango kopen bij 4UStore

Het flesje Lipton Ice Tea Mango is heel geliefd bij de liefhebbers van niet-bruisende ijsthee. Het flesje Lipton Ice Tea Mango bevat gecertificeerde thee in combinatie met een mangosmaak. Het is vrij van kleurstoffen en het is gemaakt op basis van echt mangosap. De combinatie van zoetstoffen van een natuurlijke oorsprong met toegevoegde suikers maakt het heel toegankelijk. Deze ijsthee met mangosmaak is bij ons te verkrijgen in flesjes van een halve liter.

Nog meer producten van Lipton voor extra scherpe prijzen

Wij verkopen niet alleen de Lipton Ice Tea-flesjes, maar ook de blikken en de grote flessen van dit merk. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan theeproducten die zowel geschikt zijn om warm als koud te drinken. Ook bijpassende theeglazen en frisdrankglazen zijn bij ons te verkrijgen. Lees verder op de onderstaande pagina's en ontdek de andere producten die wij verkopen.

"