Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    32
Merk
  1. Oasis (8)

Oasis

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

Kleine Oasis-flesjes kopen bij 4UStore

Oasis is een verfrissend drankje dat grotendeels bestaat uit bronwater. Hieraan is vervolgens fruit toegevoegd. Dat maakt het lekker en verfrissend tegelijkertijd. Omdat deze kleine flesjes Oasis 500 ml bevatten, goed voor ongeveer twee glazen, zijn ze ideaal voor onderweg. U neemt deze kleine Oasis-flesjes bijvoorbeeld mee naar het werk, naar school of naar de gym. Het is verkrijgbaar met verschillende smaken en u koopt het gewoon online bij 4UStore. Hierbij rekent u op uitstekende voorwaarden en straffe staffelkortingen.

Verkrijgbaar in verschillende smaken

Bij de online groothandel 4UStore kunt u verschillende Oasis-flesjes met een inhoud van 500 ml kopen. De klassieker, Tropical, is uiteraard bij ons te verkrijgen in kleine Oasis-flesjes en in grote flessen. Dit is bronwater met vruchtensap op basis van mango, passievrucht, appel en sinaasappel. Het bevat geen conserveermiddelen en het is gezoet met suiker. Alsook kunt u bij ons terecht voor de kleine Oasis-flesjes Appel Zwarte Bes Framboos. Ook deze kleine Oasis-flesjes zijn heel geliefd bij jongeren en volwassenen. Het is lekker onderweg of als aperitief en het is bijzonder verfrissend. Het is eveneens vrij van conserveermiddelen en koolzuur. Terwijl de hieronder weergegeven flesjes Oasis 500 ml bevatten, zijn ze ook verkrijgbaar in andere formaten en in compacte blikjes.

Andere vruchtendranken kopen bij 4UStore

Terwijl deze flesjes Oasis 500 ml bevatten, verkopen wij het ook in grote flessen. Daarnaast kunt u niet alleen voor uw kleine Oasis-flesjes bij ons terecht, maar ook voor andere populaire vruchtendranken. Op de onderstaande pagina's vindt u bijvoorbeeld andere producten terug waarvan wij denken dat ze een meerwaarde zijn voor uw onderneming.

"