Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 11
    12
Merk
  1. Pepsi (2)
Soort frisdrank
  1. Cola  (2)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (2)

Pepsi

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Van het flesje Pepsi tot het flesje Pepsi Max: wij hebben het allemaal

PepsiCo is een multinational en produceert zowel voedingsmiddelen als dranken. Het bedrijf bezit onder meer de merken Lay's, Smiths en Quaker Oats, maar ook drankenmerken als 7Up en Mountain Dew. Het meest bekend is PepsiCo uiteraard omwille van hun cola die onder de merknaam Pepsi wordt verkocht. Bij 4UStore kunt u zowel het klassieke flesje Pepsi als het flesje Pepsi Max, de suikervrije variant op het drankje waar het allemaal mee begon, verkrijgen. Op deze pagina vindt u het kleine flesje Pepsi terug. Het gaat om een recyclebare petfles met een inhoud van 500 ml. Ook voor blikjes en flessen met andere volumes kunt u bij ons terecht.

Coca-Cola of Pepsi: iedereen heeft zijn eigen favoriet

Aanvankelijk had PepsiCo het imago van de cola voor de lagere klassen te produceren. Dat kwam omdat PepsiCo er alles aan deed om goedkoper te zijn dan The Coca-Cola Company. Dat deed het onder andere door drank te verkopen in hergebruikte bierflessen in plaats van nieuwe glazen flessen, zoals Coca-Cola het deed. Tegenwoordig heeft PepsiCo niet langer het imago van een prijsvechter te zijn. Dat komt omdat het bedrijf vanaf de jaren vijftig sterk investeerde om dat imago van zich af te schudden, onder andere door middel van dure reclamecampagnes waarin allerlei beroemdheden verschenen.

Omdat PepsiCo en The Coca-Cola Company hierdoor steeds meer in elkaars vaarwater vertoefden, kon de cola-oorlog niets anders dan losbarsten. Deze oorlog bereikte in de jaren tachtig zijn hoogtepunt. Alle twee maakten ze reclamespots waarbij geblinddoekte consumenten de ene keer Coca-Cola en de andere keer Pepsi verkozen. Alle twee huurden ze ook beroemdheden in om hun producten te prijzen. PepsiCo slaagde er onder andere in om Michael Jackson te strikken, terwijl ook boegbeelden als de Spice Girls, Britney Spears en Shakira de revue passeerden. De keuze voor deze beroemdheden heeft ervoor gezorgd dat hun drankje is uitgegroeid tot een sterk merk onder jongeren. Dat imago heeft Coca-Cola veel minder. Maar of u nu houdt van het flesje Pepsi, het flesje Pepsi Max of eerder van Coca-Cola: bij ons kunt u het gelukkig allemaal verkrijgen.

De flesjes Pepsi online kopen bij 4UStore

Voor het kopen van een klein flesje Pepsi of een klein flesje Pepsi Max bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen de flesjes met 500 ml in grootverpakkingen en hanteren heel scherpe prijzen. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen het kleine flesje Pepsi verkrijgen, maar ook grote flessen van bijvoorbeeld anderhalve liter of verfrissende blikjes die een uitstekend alternatief vormen voor het flesje Pepsi. Geeft u eerder de voorkeur aan de colaproducten van The Coca-Cola Company? Ook dan helpen wij u graag verder. Op de onderstaande pagina's zijn heel wat andere producten terug te vinden die wellicht in de smaak zullen vallen.

"