Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Tropical

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Tropical Aloe Vera Drink kopen bij 4UStore

Het Tropical-fruitsap is een fruitsap boordevol vitamines. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Tropical Aloe Vera Mango en de Tropical Aloe Vera Drink Aardbei. Kenmerkend aan de Tropical Aloe Vera Drink is dat het niet alleen lekker en smaakvol is, maar bovendien ook gemaakt is op basis van het vruchtvlees van de plant aloë vera. Aan aloë vera worden talloze gezondheidsvoordelen toegedicht. Het is dan ook een gezonde verfrissing die in kleine flesjes van 500 ml wordt geleverd.

Lekker en gezond tegelijkertijd

De Tropical Aloe Vera Drink bevat steeds het sap van de plant aloë vera. Hiervoor snijdt men de bladeren van de plant af en wordt het hieruit druppelende sap opgevangen. Dit vocht wordt al sinds oudsher gebruikt als bloedstelpend middel en als geneesmiddel. Het is onder andere effectief tegen zonnebrand, huiduitslag en insectenbeten. Niet voor niets wordt het ook wel eens de wonderplant genoemd. Niet alleen bevat de Tropical Aloe Vera Drink het sap van deze wonderplant, maar bovendien is het ook nog eens een natuurlijke bron van vitamines. En lekker, dat is het ook!

Online sappen kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u de verschillende soorten Tropical-fruitsap kopen, zoals het drankje Tropical Aloe Vera Mango en de Tropical Aloe Vera Drink Multifruits. Deze lekkere en gezonde drankjes worden verpakt in flesjes van 500 ml. Een flesje is goed voor ongeveer twee glazen. Wij verkopen echter niet alleen de sappen van dit merk, maar ook diverse andere sappen. Op de onderstaande pagina's ontdekt u dan ook heel wat alternatieven voor het Tropical-fruitsap.

"