Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Vitamin Well (5)

Vitamin Well

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Flesjes Vitamin Well kopen bij 4UStore

Al sinds 2008 is Vitamin Well een geliefde dorstlesser. Toch doet het Zweedse drankje meer dan alleen de dorst lessen. Het is namelijk ontworpen als een smaakvol alternatief voor de suikerhoudende sappen en frisdranken. Het is een functioneel drankje dat lekker is, voedzaam is en dat niet boordevol suiker zit. Met talloze smaken en diverse internationale marktintroducties heeft het Zweedse merk bewezen dat het weet waar consumenten naar op zoek zijn. Onder andere Vitamin Well Awake en Vitamin Well Hydrate zijn populaire keuzes, maar er zijn nog heel wat andere flesjes om van te genieten.

Van Vitamin Well Awake tot Vitamin Well Hydrate: ontdek het assortiment

Vitamin Well Awake en Vitamin Well Hydrate behoren tot de populairste keuzes binnen het assortiment van dit Zweedse merk. Vitamin Well Awake heeft de smaak van framboos en bevat cafeïne. Het houdt u wakker en alert en het is rijk aan vitamine D, vitamine B12 en foliumzuur. Deze stoffen dragen bij aan een goede werking van het immuunsysteem. Vitamin Well Awake is caloriearm en is niet-koolzuurhoudend. Het heeft de smaak van rabarber en aardbei. Vitamin Well Hydrate is rijk aan vitamine C, vitamine D, zink en biotine. Het draagt bij aan het behoud van een gezonde huid en het gaat de vermoeidheid tegen. Naast Vitamin Well Hydrate en Awake kunt u ook genieten van de smaken Care (met de smaak van rood grapefruit), Defence (citrus & vlierbloesem), Reload (citroen & limoen), Upgrade (citroen & cactus) en Refresh (limonade & kiwi). Al deze flesjes van Vitamin Well zijn te verkrijgen in deze shop.

Meer dan alleen de dranken van Vitamin Well

Met Vitamin Well kiest u voor een uitstekend alternatief voor de bestaande frisdranken. Vitamin Well Awake bevat bovendien cafeïne en is hiermee een goed alternatief voor de populaire energiedranken. Het maakt deel uit van ons verantwoord assortiment waartoe ook onder meer Sourcy Vitamin Water, Crystal Clear en Sportwater behoren. Probeer ook de producten van deze merken uit. U vindt ze op de onderstaande pagina’s.

"