Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 23
    29
Merk
  1. Karvan Cevitam (12)

Karvan Cévitam

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Karvan Cévitam Siroop kopen bij 4UStore

Karvan Cévitam is een merk van limonadesiroop, eigendom van H.J. Heinz Company. In 1948 ving Karvan Cévitam met hun assortiment het dreigend tekort aan vitamine C op. Het voordeel van de Karvan Cévitam siroop was daarbij dat het een lange tijd houdbaar bleef, wat extra handig was in tijden dat mensen nog geen koelkasten hadden. We zijn intussen een hele poos later, maar de limonade Karvan Cévitam is altijd heel populair gebleven. Lees verder en u begrijpt vast wel waarom.

Maak kennis met de limonade Karvan Cévitam

De Karvan Cévitam siroop dient u enkel nog even aan te lengen tot u heerlijke limonade verkrijgt. De Karvan Cévitam siroop is verkrijgbaar met verschillende fruitsmaken. Denk daarbij aan uitvoeringen als Karvan Cévitam Aardbei, Framboos, Multivruchten, Sinaasappel, Bosvruchten, Tropische Vruchten et cetera. Een van de populairste uitvoeringen is echter Karvan Cévitam Cassis. Karvan Cévitam Cassis is gemaakt van zwarte bessen en bevat maar liefst 75% fruit. Karvan Cévitam Cassis bevat geen kleurstoffen en is tegelijkertijd een gezonde bron van vitaminen B3, C, E, B5 en B6. Zowel jong als oud zijn gek van de hiermee aangemaakte vruchtenlimonade. Uiteraard kunnen we dat ook zeggen van de andere smaken van dit merk, want iedereen heeft vast wel een eigen favoriet.

Online limonadesiroop kopen van diverse fabrikanten

Als online drankengroothandel hebben wij diverse soorten aanmaaklimonade beschikbaar. U heeft niet alleen de keuze uit verschillende fruitsmaken, maar u kunt ook kiezen tussen aanmaaklimonade van diverse merken. In ieder geval staat het u toe om zelf de lekkerste limonadebereidingen te maken, bijvoorbeeld door het aan te vullen met ijsblokjes, vers fruit en muntblaadjes. Onze aanmaaklimonade is bovendien in grootverpakkingen verkrijgbaar, wat ideaal is voor onder meer kantines. Hieronder vindt u een aantal andere populaire merken terug.