Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    31
Merk
  1. Monin (24)

Monin

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Monin siroop kopen bij 4UStore

De Monin siroop wordt internationaal geprezen en is een Frans premiummerk. U kunt hun producten gebruiken voor uw eigen hoogwaardige limonadebereidingen, maar ze laten zich ook goed combineren met diverse andere drankjes. Onder andere in cocktails, melkbereidingen, koffie en zelfs in toetjes kunt u de Monin siroop verwerken. Uiteraard is niet elke limonadesiroop even geschikt voor uw favoriete toetjes. Op de productpagina's vindt u hier meer informatie over, maar ook hieronder leggen we het een en ander voor u uit.

De ideale toevoeging voor uiteenlopende drankjes

De Monin siroop is er in de meest uiteenlopende smaken, maar helpt u in ieder geval om eenvoudig aroma's toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Monin Caramel siroop gebruiken om de koffie een lekkere karamelsmaak te geven, maar uiteraard kunt u de Monin Caramel siroop ook gebruiken als toevoeging voor toetjes, gebakjes en pudding. Monin Kokos is dan weer ideaal voor bij melkdranken, milkshakes en diverse alcoholische dranken. Het gaat heel goed samen met cocktails met tropische smaken als ananas. Uiteraard kunt u ook met de siroop van Monin limonade verrijken of aanmaken, bijvoorbeeld door de meloensiroop of de passievruchtsiroop te gebruiken bij al uw limonadebereidingen.

Meer dan alleen Monin siroop kopen bij 4UStore

U kunt bij ons niet alleen Monin siroop kopen. Wij hebben namelijk een compleet assortiment limonadesiropen voor het aanmaken van uw favoriet drankje. Daarnaast verkopen wij ook kant-en-klare limonades voor automaten of voor in de kantine, net zoals glazen om de lekkerste limonadedrankjes stijlvol te serveren. Hieronder vindt u een aantal van onze andere producten terug.