Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    24
Merk
  1. Hero (5)

Hero

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Het Hero-sap kopen bij 4UStore

Het Hero-sap wordt al sinds 1938 verkocht, hoewel de geschiedenis van het bedrijf – dat ook broodbeleg, tussendoortjes en dessertsauzen maakt – tot 1886 teruggaat. Dit bedrijf heeft dan ook al meer dan honderd jaar kennis en ervaring met fruit en weet alles over het selecteren van de lekkerste fruitsoorten voor de lekkerste producten. Deze kennis heeft het onder meer gebruikt voor de productie van het Hero-sap. Er zijn verschillende soorten Hero-sap te verkrijgen, zoals appelsap, sinaasappelsap, tomatensap en druivensap. Het Hero-sap is telkens rijk aan smaak en wordt verkocht in verschillende verpakkingen. Voor de horeca verkoopt men het Hero-sap in glazen flesjes van 200 ml. Daarnaast wordt het sap ook verkocht in blikjes met een inhoud van 250 ml.

Hero Cassis kopen bij 4UStore

Het bekendste Hero-sap en misschien wel het bekendste product van dit bedrijf is Hero Cassis. Hero Cassis wordt gemaakt op basis van zwarte bessen uit Nederland. In 1938 was Hero Cassis een van de eerste Nederlandse frisdranken die op basis van echt vruchtensap werd gemaakt. Tot op heden rekent men voor de zwarte bessen op de Zeeuwse grond. Het gaat om vruchtbare kleigrond die een goede teelt garanderen. De bessen worden zorgvuldig ontsteeld en gekneusd, voordat ze worden geperst en gegist. Het is tijdens het gistingsproces dat er diverse geuren en smaken vrijkomen die zo kenmerkend zijn voor Hero Cassis. Het resultaat is een vruchtensap met een unieke en ronde smaak. Wij verkopen Hero Cassis in blikjes met een inhoud van 250 ml. Deze blikjes zijn ideaal voor onderweg.

Online cassis kopen bij 4UStore

Speciaal voor de liefhebbers van cassis bieden wij nog heel wat andere producten aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de siroop Karvan Cévitam Cassis aanschaffen of de frisdrank Fanta Cassis. Ook cassis van onder meer Royal Club en Oasis is bij ons te verkrijgen. Lees hieronder verder over deze merken en ontdek welke producten ze nog verkopen.

"