Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Schulp

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Van het merk Schulp sappen kopen bij 4UStore

Schulp is een producent van puur sap van Nederlandse bodem. De familie Schulp beslaat vijf generaties aan fruitteelt, waarna de telg Albert S. in 1995 besloot om ook zelf sappen te produceren. Sindsdien maakt het bedrijf diverse sappen die puur en natuurtroebel zijn. En die tegelijkertijd het resultaat zijn van bewuste keuzes. Het bedrijf heeft nagenoeg geen restafval – alle fruitresten worden gebruikt als veevoeder – en wekt zelf de groene energie op die ze nodig hebben voor het productieproces. Het gebruikt enkel Hollands fruit en het volledige proces, van de teelt tot het bottelen, vindt in eigen huis plaats.

Uiteenlopende Schulp-sappen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u diverse Schulp-sappen kopen. Het gaat daarbij niet om tropische vruchtensappen, want dit bedrijf kiest voor eigen fruit van Nederlandse bodem. In de lijn Vruchtensap vindt u diverse sappen terug. Het gaat onder meer om rode appelsap, sap op basis van Hollandse peren en de intussen befaamde Schulp-vlierbessensap. Ook bijzondere combinaties als Appels & Blauwe Bessen, Appels & Frambozen en Appels & Peren zijn in het assortiment te vinden. Daarnaast verkoopt Schulp sinaasappelsap. Al deze sappen zijn natuurlijk troebel en hebben geen toevoegingen gekregen. Dat is ook niet nodig als het lekkerste fruit persvers van de bomen wordt geplukt.

Biologische Schulp-sappen kopen bij 4UStore

In de reeks Biologisch Vruchtensap gebruikt men enkel biologisch geteeld fruit. Hierbij werden er geen kunstmatige stoffen toegevoegd om de fruitgroei te versnellen, maar kreeg het fruit de tijd om natuurlijk te groeien. Het bedrijf heeft een SKAL-certificering en is een erkende verwerker van biologisch fruit. U vindt in deze bioreeks onder meer het Schulp-sinaasappelsap en het Schulp-vlierbessensap terug. Het wordt geleverd in glazen flessen. Bij ons kunt u ook deze biologische Schulp-sappen kopen in diverse verpakkingen.

Over krachtsappen en groentjes

Hoewel dit bedrijf vooral bekend is omwille van hun Schulp-vlierbessensap en het Schulp-sinaasappelsap, is het assortiment veel ruimer dan u zou verwachten. Zo zijn er bijvoorbeeld de Krachtsappen, verrassend lekkere sappen die de natuurlijke kracht van groente en fruit gebruiken om u op die manier een energierijke vitamineboost te bezorgen. In de reeks Krachtsap vindt u onder andere de smaken Cranberry, Blauwe Bes, Tomaat en Kers. Ten slotte is er ook de reeks Groentje, verantwoorde sapjes op basis van vers fruit en Nederlandse groenten. Denk bijvoorbeeld aan de smaken Wortel-Sinaasappel, Appel-Rabarber en Rode Biet-Appel. Heerlijk!

Meer dan alleen Schulp-sappen kopen bij 4UStore

U merkt dat deze producent veel te bieden heeft en u begrijpt vast wel waarom het Schulp-vlierbessensap en het Schulp-sinaasappelsap zo populair is. Deze Schulp-sappen kopen doet u gewoon bij 4UStore, dé online sappengroothandel van Nederland. Toch hoeft u zich zeker niet tot deze sappen te laten beperken en kunt u bij ons meer dan alleen deze Schulp-sappen kopen. Op de onderstaande pagina's vindt u meer informatie over een aantal andere merken die door ons worden verkocht.

"