Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffiekoekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Koffiekoekjes kopen bij 4UStore

Bij een heerlijke koffie hoort niet alleen de beste koffiemelk en de zoetste suiker, maar ook een hartig koekje. Bij 4UStore verkopen we daarom ook koffiekoekjes en dit van verschillende merken, gaande van de koffieleutjes van Lotus tot de koekjescollecties van Hoppe. Ze komen in extra grote dozen maar zijn wel steeds individueel verpakt. Zo kan je de verpakte koekjes niet alleen langer bewaren, maar is de klant ook zeker van de versheid ervan. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot de koffiekoekjes die bij 4UStore verkrijgbaar zijn. Of je nu cafitesse koffie drinkt of een kopje thee of warme chocomel, een koffiekoekje mag niet ontbreken.

De diverse collecties koffiekoekjes van Hoppe

De verpakte koekjes van Hoppe zijn misschien wel de bekendste op de Nederlandse koffiemarkt. Zeker wat de horecamarkt betreft, is dit het geval. Ze komen immers steeds in individuele verpakkingen en in extra grote dozen. De folie is altijd stijlvol en doet jouw koffiebar alle eer aan. Bijzonder aan de koffiekoekjes van Hoppe is de wel heel ruime keuze. Zo kan je perfect kiezen voor een stedenmix, een Oud Hollandse melange, een Bonte Mix van koffiekoekjes of de roomboterkoekjes van Hoppe. Kan je echt niet kiezen? Dan vind je bij Hoppe ook assortiverpakkingen, zoals de Hoppe mengelmoes verpakte koekjes en de Hoppe Luxe Potpourri koffiekoekjes.

De Lotus koffiekoekjes: koffieleutjes of meer?

Ook Lotus is vast geen onbekende indien we het over koffiekoekjes hebben. Vooral de koffieleutjes van Lotus mogen daarom niet ontbreken. Zij werden steeds individueel verpakt en komen per driehonderd stuks in een doos. Toch beschikt Lotus ook over talloze andere individueel verpakte koffiekoekjes. Zij komen samen in de Luxe Assortiverpakking van Lotus.

Andere verpakte koffiekoekjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je tot slot ook meer dan alleen de koffiekokjes van Hoppe en Lotus. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Zeeuwse suikerwafels speciaal voor in de horeca? Neem een kijkje in ons assortiment. Je vindt er vast de beste koffiekoekjes terug! Ook kun je bij ons de heerlijke DE cafitesse vinden.