Onze andere webshops

Melk

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Melk, niet enkel een gezonde bron van proteïnen en calcium - bovendien ook gewoon heerlijk. Dat de voordelen van een dagelijkse tas melk niet te negeren vallen, dat weet u waarschijnlijk wel al. Maar tegenwoordig zijn er bovendien ook heel wat soorten melk beschikbaar op de markt. Denk in de eerste plaats bijvoorbeeld aan koffiemelk, maar zelfs hier zijn er tal van uitvoeringen beschikbaar. We denken hierbij niet alleen aan de klassieke melkflesjes, maar ook aan aangepaste melkcups of zelfs biologische varianten. Inderdaad: voor elk wat koffiemelk, voor elk wat wils.

Voor elk wat melk

Melkcups: calcium was nog nooit zo compact

Het voornaamste voordeel van deze koffiemelk of melkcups is dat ze in de eerste plaats wel héél lang houdbaar zijn. Niet geheel onlogisch: deze koffiemelk werd hier speciaal voor aangepast en bovendien zijn ook de verpakkingen van deze koffiemelk derhalve aangepast om ervoor te zorgen dat de melk absoluut niet verontreinigd kan worden. Ook op vlak van dosering zijn zij ideaal: een geschikte hoeveelheid in een cupje - verspilling werd nog nooit zo makkelijk tegengegaan. En het is niet omdat je kiest voor koffiecups, dat je moet inboeten op vlak van keuzemogelijkheden. Zowel halfvolle - als volle koffiemelk zijn beschikbaar en een en ander in verschillende prijsklassen. Beschikbaar in ons assortiment zijn goedkopere merken koffiemelk, maar ook waarlijke A-merken zoals de koffiemelk van Friesche Vlag.

Toch liever een fles

Ja, want zo een fles voelt toch nog steeds heerlijk fris aan. Door bijvoorbeeld te kiezen voor Friesche Vlag kies je voor romige koffiemelk van echte A-kwaliteit. Bovendien is dit ook een zeer milieubewuste keuze: deze flessen melk zijn gemaakt van glas en hierdoor volledig geschikte om te recyclen. Heerlijke koffiemelk, zonder het milieu schade te laten oplopen. Kan de wereld nog mooier zijn?

Melkpoeder: grote kwantiteiten in beperkte formaten

Inderdaad, heb je grotere hoeveelheden melk nodig - maar slechts een beperkte opslagplaats beschikbaar? Door hun handig formaat zijn melkpoeders niet langer weg te denken uit de klassieke kantine. Ook hier gelden bovendien de andere gekende voordelen zoals de langere houdbaarheid en de beschikbaarheid in verschillende uitvoeringen. En bovendien is, net zoals bij de melkcups, er de keuze tussen mager melkpoeder en niet-mager melkpoeder - een en ander te verklaren door verschillen in het productieproces. Als nadeel kunnen we dan weer aanhalen dat het productieproces van deze melk wel heel veel energie verbruikt, spijtig genoeg voel je dat niet enkel op de eindfactuur - maar uiteindelijk zijn er ook op ecologisch vlak betere alternatieven beschikbaar. Zoals steeds geven wij met alle plezier de voor- en nadelen van al onze producten aan. En op het einde van de rit, blijft u uiteraard degene die beslist.

Toch maar kiezen voor  biologisch verantwoorde koffiemelk?

Omdat ook wij graag alles kaderen binnen een breder perspectief, hebben ook wij de koffiemelk van Zuivelrijck opgenomen in ons assortiment. Zuivelrijck was niet enkel de eerste die biologische koffiemelk in cupjes op de Nederlandse markt bracht, bovendien blijft Zuivelrijck keer op keer innoveren en haar assortiment uitbreiden. Een visie die wij enkel kunnen beamen, want net zoals bij Zuivelrijck, vinden ook wij uw keuzemogelijkheden belangrijk. Neem ook eens een kijkje bij onze de cafitesse, het is een echte aanrader!