Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Chocoladepoeder

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Chocoladepoeder kopen bij 4UStore

Chocoladepoeder is een ideale manier om snel chocolademelk te maken. Chocoladepoeder heeft het voordeel dat het weinig plaats in beslag neemt, terwijl het na het aanlengen ervan net zo lekker is als chocolademelk uit een pak. Wij verkopen verschillende soorten chocolademelkpoeder, gaande van de grote zakken van Meesterschap tot kleine chocolademelksachets met net voldoende chocoladepoeder voor een tas chocomelk.

Eenvoudig en snel van poeder chocolademelk maken

Van poeder chocolademelk maken, is in een wip gedaan. U hoeft enkel het chocoladepoeder met water of melk aan te lengen, goed te roeren en u beschikt meteen over koude of warme chocolademelk. Of u melk of water dient toe te voegen, verschilt per product. Indien u het chocoladepoeder met water dient aan te lengen, is er alvast melkpoeder in de verpakking aanwezig. Dan kunt u het chocoladepoeder met water aanlengen. In het andere geval dient u met behulp van melk van het poeder chocolademelk te maken. Meestal bevat het chocoladepoeder ook alvast suiker en is het toevoegen van suiker niet nodig, hoewel u het natuurlijk altijd wat extra zoet kunt maken. Er bestaat ook chocoladepoeder zonder suiker. Eventueel kunt u het dan nog met behulp van zoetstoffen zoeten.

De webshop voor al uw cacaoproducten

4UStore is een cacaogroothandel waar u terechtkunt voor onder meer chocoladepoeder, maar ook voor pakken chocolademelk, verse chocoladerepen waarmee u zelf chocolademelk maakt en cacao voor in automaten. Daarnaast verkopen we disposables om uw warme dranken te serveren en hebben we ook allerlei lekkernijen om de cacaobelevenis helemaal af te maken. Op de onderstaande pagina's vindt u talloze andere nuttige producten terug die onmisbaar zijn in de kantine.

"