Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Voor in de automaat

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Voor uw automaat chocolade kopen bij 4UStore

De hedendaagse koffieautomaat kan meer dan alleen de lekkerste koffies presenteren. Zo kunt u koffieautomaten steeds vaker gebruiken voor het zetten van heet water, wat essentieel is voor de theegenieter. Daarnaast kunt u met automaten chocolademelk maken. Er bestaan zelfs automaten die speciaal zijn ontwikkeld voor het zetten van chocolademelk. Deze chocolademelk hoeft niet onder te doen voor verse chocolademelk en combineert een rijke cacaosmaak met een romige smaakbeleving. Indien u met behulp van uw automaten chocolademelk wilt aanbieden, moet u natuurlijk de juiste cacaoproducten in huis halen. Wij bieden verschillende oplossingen aan om met uw automaten chocolademelk aan te bieden.

Voor uw automaten cacao kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u voor uw automaat chocolade van Douwe Egberts kopen. Het gaat om de zakken Douwe Egberts Cacao Fantasy Blue, een UTZ-gecertificeerd cacaoproduct voor het zetten van warme chocolademelk met een volle smaak en een zoet trekje. Het is gemaakt op basis van mager cacaopoeder en het wordt geleverd in extra grote zakken voor grootverbruikers. Uiteraard kunt u niet louter voor uw automaat chocolade van Douwe Egberts kopen, maar kunt u bijvoorbeeld voor uw automaten cacao van Chocomel kopen. Volgens velen is dat de enige echte. Met behulp van een zak automatenchocolademelk van Chocomel kunt u maar liefst 90 kopjes warme chocolademelk zetten.

Groothandel voor de liefhebbers van chocolademelk

4UStore is een online groothandel waar u chocoladeproducten extra voordelig aanschaft. Dankzij onze oplossingen kunt u met uw automaten chocolademelk aanbieden. Toch beperken we ons niet alleen tot automatenbezitters. Ook bijvoorbeeld chocoladepoeder is bij ons te verkrijgen, net als kant-en-klare chocolademelkproducten en lekkere chocoladerepen die u in een handomdraai omtovert tot verse chocolademelk. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal van onze andere handige cacao-oplossingen terug.

"