Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 108
    155
Merk
  1. Meesterschap (3)
Soort koffie
  1. Koffiebonen (3)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (1)

Meesterschap

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Meesterschap-koffiebonen kopen bij 4UStore

De Meesterschap-koffiebonen zijn zorgvuldig geselecteerde bonen die met verschillende brandingen worden aangeboden. Hiervoor rekent men op meesterbranders die het hoogst haalbare uit iedere boon halen. De Meesterschap-koffiebonen worden in diverse melanges aangeboden en hebben telkens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder leest u meer over dit merk en de bonen die onder deze merknaam worden aangeboden.

Ruim assortiment aan Meesterschap-koffiebonen

Bij ons kunt u onder andere de Medium Roast Meesterschap-koffiebonen kopen, een melange met mediumgebrande en UTZ-gecertificeerde bonen die geschikt zijn voor traditionele koffies. Ze zijn op de Italiaanse wijze gebrand. De gebruikte bonen zijn onder andere afkomstig uit Mexico en Honduras. Deze Meesterschap-koffiebonen zijn zelfs geschikt om de meest verfijnde koffies te creëren. Uiteraard kunt u bij ons ook de dark roast van dit merk kopen, de extra donker gebrande variant. Deze olierijke Meesterschap-koffiebonen zitten boordevol pit en zijn voornamelijk geschikt voor het zetten van een krachtige espresso.

Over het merk Meesterschap

Meesterschap is een producent van diverse koffiebenodigdheden voor grootverbruikers. Bij ons kunt u niet alleen de Meesterschap-koffiebonen kopen, maar ook de bijpassende bekers, suikersticks en de vele andere koffievariëteiten. Het gaat telkens om een betaalbare keuze waarvan de kwaliteit niet hoeft onder te doen voor die van A-merken. Kiest u toch liever voor een ander merk? Op de onderstaande pagina's leest u meer over andere koffieboonmerken die bij ons te verkrijgen zijn.

"