Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Groene thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Groene thee kopen bij 4UStore

Groene thee is een thee die wordt gemaakt op basis van theeplantbladeren die beperkt geoxideerd zijn. Dit warme drankje is vooral in China en Japan heel populair, maar wordt ook vaak gedronken in Afghanistan en intussen ook steeds vaker in West-Europa. Er bestaan verschillende soorten groene thee, gaande van Japanse matcha tot longjingthee. Verschillende bekende theemerken hebben dit geliefde drankje al aan hun assortiment toegevoegd en brengen smaakcombinaties op de markt die het in het westen goed doen, denk maar aan groene thee met citroen, groene thee met munt en groene thee met honing.

Van theebladeren tot puur genot

Groene thee bekomt men door jonge bladeren van de theeplant te gebruiken en deze bladeren meteen met stoom te behandelen. Hierdoor worden bepaalde enzymen die normaal gesproken voor het oxidatieproces zorgen, geactiveerd. Het gevolg is dat de blaadjes groen blijven en de polyfenolenhoeveelheid intact blijft. Daarna rolt en plet men de bladeren en laat men het aan een lage temperatuur drogen. Deze warme drank bevat een gelijkaardige hoeveelheid cafeïne als zwarte thee, maar dient op een iets lagere temperatuur van 70 tot 80 °C te worden getrokken, omdat de thee anders te bitter zou smaken.

Verschillende soorten groene thee kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u groene thee kopen van uiteenlopende merken als Princess, Tea of Life, Pickwick, Lipton en Bradley's. Naast de klassiekers vindt u ook allerlei andere lekkere combinaties terug. Zo is er bijvoorbeeld Lipton Green Tea Mint, een groene thee met munt. Ook Lipton Green Tea Citrus, groene thee met citroen, is een populaire keuze. Veel van deze theevarianten zijn ook ideaal voor het maken van een eigen ijsthee en komen in stijlvolle verpakkingen.

Meer dan alleen groene thee kopen bij 4Ustore

Uiteraard kunt u ook zelf theebereidingen in het leven roepen en de thee op smaak brengen, bijvoorbeeld door de groene thee met honing te serveren. U kunt deze honing gewoon aanbieden door middel van kleine portiecups. Ook melk, suiker en suikervervangers zijn in kleine portieverpakkingen te verkrijgen. Elke gast drinkt zijn thee op een andere manier, dus plaats een klein tafelstandaardje en laat uw gasten zelf kiezen. Daarbij serveert u ten slotte een lekker chocolaatje of een horecakoekje. U kunt bij 4UStore niet alleen uw groene thee kopen, maar ook al deze extraatjes die de theebeleving helemaal afmaken.

"