Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kruiden thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kruidenthee kopen bij 4UStore

Officieel is kruidenthee geen echte thee, omdat het niet is gemaakt op basis van de theeplant. Het is in feite een kruidenaftreksel, ook wel eens een infusie genoemd. Hierdoor bevat kruidenthee geen cafeïne, in tegenstelling tot wat bij groene thee en zwarte thee wel het geval is. Kruidenthee heeft het voordeel dat het talloze soorten kruiden kan bevatten, waardoor er talloze soorten en smaken te verkrijgen zijn. Daarnaast staat kruidenthee, op voorwaarde dat er geen suiker aan wordt toegevoegd, in de Schijf van Vijf. Het is ideaal om het lichaam van vocht te voorzien en de gebruikte kruiden bevatten vaak allerlei nuttige bestanddelen.

Kruidenthee: soorten en smaken

Bij 4UStore kunt u uiteenlopende soorten kruidenthee kopen. De bekendste soorten kruidenthee zijn kamillethee, zoethoutthee, rooibosthee en pepermuntthee. Daarnaast gebruikt men nog talloze andere ingrediënten bij het maken van kruidenthee, zoals citroengras, venkel, hibiscus en lavendel. Het gaat stuk voor stuk om lekkere en gezonde theesoorten, hoewel er bij zoethoutthee moet worden opgelet met de plantengiftstof glycyrrhizine, waardoor het belangrijk is om er met mate van te genieten. Mensen met een hoge bloeddruk of zwangere vrouwen kunnen tijdens hun zoektocht naar kruidenthee soorten als zoethoutthee of sterrenmix beter links laten liggen.

De webshop voor al uw thee

Bij 4UStore kunt u verschillende soorten kruidenthee kopen en dit van uiteenlopende producenten, zoals Pickwick en Tea of Life. Deze dranken zijn lekker warm, maar zijn ook goed te verwerken in ijskoude drankjes en zelfs in smoothies. Uiteraard kunt u bij ons meer dan alleen kruidenthee kopen en hebben we nog talloze andere theesoorten in ons assortiment. Op de onderstaande pagina's leest u er meer over.